E-mailmarketing is anno 2020 nog steeds super belangrijk!

Facebook

E-mailmarketing. Waarom is dit anno 2020 nog zo waardevol? Je kan met e-mailmarketing iets bereiken dat je niet kan bereiken via social media marketing. Nico vertelt het je vandaag in deze video! 

LinkedIn

Je doelgroep bereiken. Een doel van velen, maar hoe kan je dit effectief doen? Nico van der Zaan legt in deze tipvideo uit wat het belang hierbij is van e-mailmarketing in 2020. 

Blog 

Het delen van kennis is enorm waardevol voor ons. Daarnaast helpen wij bedrijven om online te groeien. De combinatie van deze twee factoren heeft ervoor gezorgd dat Nico van der Zaan, oprichter en eigenaar van Social Elephant, regelmatig tipvideo’s maakt. Vandaag legt hij uit wat het belang van e-mailmarketing is in 2020. Je kan met e-mailmarketing namelijk iets bereiken, dat je niet zo makkelijk bereikt via social media marketing. Het heeft alles te maken met het bereiken van jouw doelgroep, jouw community. E-mailmarketing is enorm waardevol, ontdek vandaag waarom! 

Social Elephant Redactie

Kennis delen is vermenigvuldigen

In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt behalen. Jij wilt toch ook online groeien?

Kennis delen is vermenigvuldigen

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden