ARTIKEL

Eenvoudig jouw Google rank in WordPress meten

Heb je een website in wordpress? En weet je niet hoe je website scoort in Google? Vraag nu bij ons de de rank checker plug-in WP-rankie aan voor maar €195,- en ontdek hoe je website scoort op Google en of het verbeteringen toont.

Waarom je ranking meten?

Voor ondernemingen is het belangrijk om te meten hoe je website presteert in Google. WP-rankie meet organisch op welke positie je staat als je bepaalde zoekwoorden invult in de plug-in. Met deze plug-in kun je meten hoe de website zich ontwikkeld in de ranking.

De plug-in wp-rankie

De WP-rankie plug-in is een wordpress rank tracker plug-in. Voel de zoekwoorden in waarop je denkt dat je goed gevonden kan worden en zie op welke positie je pagina staat in Google. Met deze handige plug-in

Hoe voeg je zoekwoorden toe

Als de plug-in gedownload is, moet je zoekwoorden toevoegen om te meten op welke positie je pagina staat per zoekwoord. Zoekwoorden toevoegen doe je als je in de plug-in zit en op add keywords klikt bovenaan de pagina. Je kan groepen maken binnen de plug-in, en zoekwoorden kan je allemaal tegelijk toevoegen als je de woorden maar onder elkaar neerzet in de regel.

Als de woorden er in zijn gezet, moet je kijken of de settings van de plug-in goed staan. Rechts op de afbeelding kan je zien hoe de settings ingesteld moeten staan.

Als dat gebeurd is kan je de zoekwoorden up-to-date zetten. Dat doe je door in het dashboard van de plug-in naast het zoekwoord op het klokje te klikken. Als het goed is zie je nu alle rankings  van de zoekwoorden.

Meer artikelen

  •  

    De ins en outs over het maken van een wireframe

    Onze designers maken altijd een wireframe. Deze staat aan de basis van het design van een website, of applicatie. Hierop worden de visuele en functionele doelen van de website - of applicatie - …
  •  

    3 dingen die bepalen welk lettertype het beste past bij jouw website

    Wij maken graag websites voor onze klanten om ze online op de kaart te zetten en te laten groeien. Branding is hierbij iets dat je niet achterwege kan laten. We hebben eerder al een blog geschreven …
  •  

    Regen fotograferen

    Wil jij toffe foto’s maken om te experimenteren, te gebruiken als herinnering of om ze op social media te zetten zodat ze gezien worden? Heb je ook wel eens dat je binnen zit op een regenachtige …

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)