Communicatie vacature Utrecht

Wil jij jouw eerste stappen zetten in de wereld van online marketing en ervaring opdoen bij een jong en succesvol bedrijf?

Social Elephant is een jong, full-service online marketingbureau met een informele werksfeer. Dit betekent ook dat stagiaires en werknemers bij ons hetzelfde worden behandeld. Iedereen krijgt ruimte en vrijheid om zijn/haar creativiteit kwijt te kunnen en ideeën uit te voeren. Wij geloven in het motiveren en tot actie zetten van studenten, zodat zij niet alleen professioneel maar ook persoonlijk zullen groeien. Samen met jou kijken wij wat jij wilt leren, waar je energie van krijgt en wat school verwacht. Op basis daarvan bekijken wij welke werkzaamheden bij jou passen.

Zo, nu weet je wat een communicatief medewerker doet!

Communicatief medewerker wordt vaak in een adem genoemd met marketing medewerker. En dat is logisch, want een groot deel van taken overlapt elkaar. In de meeste gevallen is het dan ook een samengevoegde functie; marketing en communicatie medewerker. Bij Social Elephant is dat net iets anders. Omdat wij een grote variëteit aan disciplines hebben, houden wij communicatie en marketing gescheiden. Wat een communicatiefunctie bij ons dan inhoud?
Als communicatiemedewerker bij Social Elephant ben je, logischerwijs, veelal bezig met de communicatie van het bedrijf. Zowel intern als extern beheer jij relaties en briefingen. Je schrijft content en zet deze uit, conform een kloppende strategie. Ook ben je verantwoordelijk voor het schrijven van commerciële teksten. Denk hierbij aan advertenties, websites, (pers)berichten, blogs en andere marketingacties.

 

Wie wij zoeken?

Jij bent een harde werker, toont veel initiatief en bent niet bang om fouten te maken;
✓ Jij bent creatief, zelfstandig, enthousiast, accuraat en een tikkeltje eigenwijs;
✓ Jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt een sterke affiniteit met online marketing;
✓ Jij vindt het leuk om analyses te maken en hebt een groot analytisch denkvermogen;
✓ Jij vindt het leuk om te schrijven en hebt hier al enige ervaring mee;
✓ De sociale platformen ken jij als je broekzak en je weet deze perfect in te zetten voor marketing doeleinden;

Zijn tijdens het lezen alle vinkjes op groen gesprongen? Stuur ons een mail met je CV en een enthousiaste motivatie naar info@socialelephant.nl en wie weet ben jij onze volgende kantoor buddy! Heb je vragen over de vacature of ons bedrijf? Bekijk onze website of neem contact met ons op: 030-7601213. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Foto van Nico van der Zaan

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.