Geef online iets weg in ruil voor gegevens

Je hebt zelf vast een keer meegedaan aan een win-actie van een bedrijf op social media. Wanneer je je e-mailadres geeft maak je kans op het winnen van een product van het desbetreffende bedrijf.


Wees creatief

Wees creatief met het bedenken van een win-actie voor jouw bedrijf. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw actie opvalt voor je doelgroep. Het is echter wel van belang dat ze iets achter laten, zoals een e-mailadres of een telefoonnummer deze kan je daaropvolgend weer gebruiken voor een nieuwsbrief of om de klant te benaderen.


Gebruik actuele acties

Haak in op actualiteiten zoals een WK voetbal, de Olympische Spelen of een film dat in première gaat. Dit trekt de aandacht onder jouw doelgroep. Dit zou een kans kunnen zijn om interactie te krijgen op jouw social media kanaal.


Kortom

Als je een win-actie op je social media kanaal doet, zorg dan dat ze hun e-mailadres achterlaten, dat kan van nut zijn om nieuwe klanten te creëren.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.