Hoe zet je online marketing succesvol in?

Social_Elephant_Icon_0004_WordpressDe aanpak van Social Elephant

Waarom telkens het wiel opnieuw uitvinden? Dat kost tijd, energie en geld. Zonde. Wij vinden het vreemd dat veel websites compleet opnieuw worden ontwikkeld. Bij de ontwikkeling van nieuwe software gaat veel tijd verloren in het testen van functionaliteit terwijl een groot deel van de websites onder water hetzelfde kunnen zijn.

Daarom hebben wij Het Online Recept ontwikkeld! Een basis in WordPress waarin alles is geregeld om online te presteren.


Social_Elephant_Icon_0006_Online_Recept_v2De Basis

Wij hebben de basis in WordPress speciaal ontwikkeld voor MKB bedrijven. Deze basis binnen WordPress noemen wij Het Online Recept. Binnen het Online Recept zijn allerlei technische oplossingen gemaakt die het gebruik en de prestatie van de website beter maken. Zo hebben wij kritisch gekeken naar zoekmachine-optimalisatie, navigatie, usability en gebruiksgemak.

Elke klant van Social Elephant werkt volgens Het Online Recept, zo kunnen wij zeer voordelig updates uitvoeren waardoor de websites altijd up-to-date zijn!

Door het Online Recept kan Social Elephant in zeer korte tijd een uitstekend presterende website leveren tegen lage kosten.


Wil jij ook Online Groeien?

Meer informatie OF Neem contact op

Leer online groeien in drie stappen!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen