Hoe zet je online marketing succesvol in?

Social_Elephant_Icon_0001_Design

Design & Huisstijl

Onder design & huisstijl vallen alle dingen die met het ontwikkelen van visuele zaken te maken hebben. Om te beginnen wordt er een huisstijl ontwikkeld: een herkenbare visuele stijl die in alle communicatie terug zal komen om je bedrijf of merk een gevoel te geven en herkenbaarheid te creëren. Vanuit deze huisstijl kunnen wij de volgende dingen ontwerpen: logo’s, drukwerk (bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers of briefpapier) en websites.


Social_Elephant_Icon_0012_Conversie_Optimalisatie

Met een brainstormsessie samen kijken wat online verandering kan betekenen

Voorafgaand aan een designopdracht houden wij samen met onze klant een intake brainstorm sessie voor design. Hierin kun je ons duidelijk maken welke richting je op wil, wat je voor ogen hebt en kunnen wij helpen dat naar een volgend niveau te tillen.

Omdat wij bij elke stap kijken naar het online rendement wat je uit je vernieuwde verdienmodel wilt halen, investeer je niet alleen in iets wat visueel aantrekkelijk is, maar ook meteen in verbeterde techniek van je producten. Al onze diensten zijn zo opgezet dat je met een zo klein mogelijke investering, een zo hoog mogelijk rendement kunt behalen.


drukwerk_icon

Social Elephant ontwerpt ook drukwerk

Onder drukwerk valt bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers of briefpapier. Dit kan allemaal naar wens ingevuld worden door de in-house designer van Social Elephant. Hierbij nemen wij altijd de eerder vastgestelde huisstijl in acht.


Social_Elephant_Icon_0010_Website_dev

Website ontwerp als onderdeel van een nieuwe of verbeterde website

In ons overzicht van Website Development kun je zien dat het ontwerpen van websites onderdeel is van het ontwikkelen van een nieuwe of verbeterde versie van je bedrijfs- of campagnewebsite. Op basis van de bestaande of nieuw ontwikkelde huisstijl gaan we verder met het design van de website. Onze in-house designer René maakt een voorbeelddesign waar je feedback op kunt geven. Wij voorzien onze klanten van het beste advies, en je mag uiteindelijk zelf de knopen doorhakken. Zo ben je altijd tevreden. Wij houden vóór het ontwerp van de website al rekening met de technische eisen waar je website aan moet voldoen, zodat je altijd voordelig investeert met een hoog rendement.


Wil jij ook Online Groeien?

Meer informatie OF Neem contact op

Leer online groeien in drie stappen!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen