360 graden video

Een 360 graden video is een video waarmee de omgeving ook écht 360 graden in beeld wordt gebracht. Bij het bekijken van de video kun je dus letterlijk 360 graden ronddraaien en zien wat er allemaal gebeurt. Het is een totaal andere ervaring dan de traditionele video’s die je maar van één kant kunt bekijken. De komst van de 360 graden video’s betekent voor bedrijven een nieuw middel om hun doelgroep op opvallende manier te bereiken. Steeds meer bedrijven zien dan ook de toegevoegde waarde ervan waardoor de populariteit van dit soort video’s snel toeneemt.

Gebruik maken van een 360 graden video brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Je benadert je doelgroep op een opvallende en in het oog springende wijze
  • Met een 360 graden video onderscheidt je je van de rest

Welke diensten zijn nog meer rendabel?

Het zou kunnen zijn dat het op basis van de gegevens die we verzameld hebben blijkt dat je het beste ook aanpassingen kunt maken aan je website, of dat het rendabel is om te adverteren. Neem gerust eens een kijkje in ons menu om te zien welke diensten wij nog meer aanbieden zodat we samen online kunnen presteren.

Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Persoonlijke afspraak
* binnen 1 dag reactie van een van onze online marketing experts
Bezig met versturen
Foto van Nico van der Zaan

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.