Basiscursus WordPress

WordPress is tegenwoordig een van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS). En dat is niet gek, want WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS dat er bestaat. Omdat we het bij Social Elephant snappen dat online marketing al ingewikkeld genoeg is vinden we het belangrijk om gebruik te maken van tools die voor onze klanten te begrijpen en te gebruiken zijn. Ook wij maken daarom uitsluitend gebruik van WordPress om websites op te bouwen.

Wanneer we een website voor jouw bedrijf hebben gebouwd, zullen we daarom ook een basiscursus WordPress geven.

Word binnen een paar uur gedreven met je website

Heb je een WordPress website en wil je behendig worden in de omgang met deze CMS? Of laat je bij ons een website bouwen en wil je deze graag zelf kunnen bijhouden? Wij bieden een basiscursus WordPress aan. Binnen een aantal uur leren we jou hoe jij je website up-to-date kunt houden, zodat je deze altijd kunt blijven optimaliseren.

De kosten voor het laten bouwen van een website kan soms behoorlijk oplopen. Wanneer je website is gebouwd op een ingewikkelde CMS komt hier ook nog een kostenpost bovenop voor het onderhoud van de website. Wanneer je echter een WordPress website hebt kun je, na het volgen van onze cursus, gemakkelijk zelf aan de slag met het onderhoud van je website.

Ook binnen een paar uur behendig worden met WordPress? Vraag onze cursus aan door hieronder je gegevens achter te laten, dan nemen wij contact met je op.

Wordpress cursus aanvragen
Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Persoonlijke afspraak
* binnen 1 dag reactie van een van onze online marketing experts
Bezig met versturen
Foto van Nico van der Zaan

Geef je op voor de WordPress Cursus!

Wil jij een eigen website maken? Of lijkt het jou handig om te weten hoe WordPress werkt? Geef je dan op voor een WordPress cursus bij Social Elephant!

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.