Bedrijfsfilm Utrecht

Een bedrijfsfilm heeft een hoop voordelen. Het is een makkelijke en snelle manier om je onderneming professioneel te presenteren. Het zet je bedrijf in één klap op de kaart. Vooral als je je bedenkt dat ruim 60% van de gebruikers online de voorkeur geven aan het bekijken van een video. Ook blijkt ruim 64% van de kijkers over te gaan tot een aankoop dankzij het bekijken van de video. Het maakt de propositie van je bedrijf dus gewoon nog sterker. Social Elephant kan helpen met het maken van een goede bedrijfsfilm zodat je met jouw bedrijf een onuitwisbare eerste indruk maakt on- én offline.

Bedrijfsfilm laten maken bij Social Elephant

Bij het produceren van een bedrijfsfilm hanteren we het 3-stappen-plan van Social Elephant. Wij stoppen namelijk niet als de video klaar is. Wij kunnen er ook voor zorgen dat je doelgroep de video ook daadwerkelijk ziet.

Stap 1: Videoplan
Stap 2: Videoproductie
Stap 3: Videoverspreiding

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden