Content Distributie

Content ontwikkeling is arbeidsintensief en daarom is het belangrijk om je content actief en op de juiste plekken te promoten. Content distributie houdt in dat content actief wordt geplugd onder specifieke bezoekers. Content is een van de belangrijkste factoren voor succesvolle online marketing. Onder content verstaan wij: tekst, video, infographics.

Zet social media in om met content distributie interactie te genereren

Op vele social media kanalen is het mogelijk om te adverteren. Het unieke van social media is dat je de mogelijkheid hebt om specifieke boodschappen naar een specifieke groep mensen te sturen. Door je content af te stemmen op je doelgroep en deze op de juiste platformen te delen kan er hoge interactie ontstaan. Deze interactie zorgt er vervolgens weer voor dat je content goed gaat presteren in de zoekmachine. Volgens ons een win-win situatie.

Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Persoonlijke afspraak
* binnen 1 dag reactie van een van onze online marketing experts
Bezig met versturen
Foto van Nico van der Zaan

Geef je video’s de kans om gezien te worden

Video’s worden ‘beloond’ op internet; bedenk maar eens hoeveel filmpjes er verschijnen je op je Facebook tijdlijn. Video’s kunnen goed werken voor je bedrijf, maar ze hebben wel een podium nodig om effectief te kunnen zijn, bijvoorbeeld met een campagnepagina. Je kunt een geweldig filmpje hebben, maar als deze niet makkelijk te vinden is, kun je er weinig rendement uit halen. Voor ons gaat het produceren en het promoten van een video hand in hand.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.