Basiscursus WordPress

Lees hoe organisaties in 3 stappen online kunnen groeien

Daag ons uit!

Benieuwd hoe jij online resultaten kan halen?

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

reCAPTCHA

WordPress is tegenwoordig een van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS). En dat is niet gek, want WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS dat er bestaat. Omdat we bij Social Elephant snappen dat online marketing al ingewikkeld genoeg is, vinden we het belangrijk om gebruik te maken van tools die voor onze klanten te begrijpen en te gebruiken zijn. Ook wij maken daarom uitsluitend gebruik van WordPress om websites op te bouwen. Wanneer we een website voor jouw bedrijf hebben gebouwd, zullen we daarom ook een basiscursus WordPress geven.

Word binnen een paar uur gedreven met je website

Heb je een WordPress website en wil je behendig worden in de omgang met deze CMS? Of laat je bij ons een website bouwen en wil je deze graag zelf kunnen bijhouden? Wij bieden een basiscursus wordpress aan. Binnen een aantal uur leren we jou hoe jij je website up-to-date kunt houden, zodat je deze altijd kunt blijven optimaliseren.

De kosten voor het laten bouwen van een website kan soms behoorlijk oplopen. Wanneer je website is gebouwd op een ingewikkelde CMS komt hier ook nog een kostenpost bovenop voor het onderhoud van de website. Wanneer je echter een WordPress website hebt kun je, na het volgen van onze cursus, gemakkelijk zelf aan de slag met het onderhoud van je website.

Geef je op voor de WordPress Cursus!

Wil jij een eigen website maken? Of lijkt het jou handig om te weten hoe WordPress werkt? Geef je dan op voor een cursus wordpress bij Social Elephant!

Kennis delen is vermenigvuldigen

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden