Drone video laten maken in Utrecht

Om je (bedrijfs)video nóg meer dynamiek en perspectief te geven, kun je Social Elephant inschakelen bij het maken van een drone video. Met onze drone kunnen we op grote hoogte shots maken van je locatie, de omgeving, je bedrijf, noem maar op. Het geeft je video meer dynamiek en zorgt voor een professionele uitstraling.

Wij beschikken over een geavanceerde foto- en videodrone. Deze drone heeft een actieradius van meer dan een kilometer en is in staat om 4K opnames te maken van meer dan 300 meter hoog.

Wat zijn de voordelen van een drone video?

  • Vertel uw verhaal vanuit een heel ander perspectief
  • Maak een combinatie tussen grond en lucht beelden voor dat extra ‘wow’ effect
  • Opnames zijn van hoge 4K kwaliteit
Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Persoonlijke afspraak
* binnen 1 dag reactie van een van onze online marketing experts
Bezig met versturen
Foto van Nico van der Zaan

Waarom een drone video bij Social Elephant

Met ons 3-stappen-plan, een efficiënte productie en het effectief verspreiden de content zijn we in staat een mooie video voor je samen te stellen en deze gericht bij de doelgroep te krijgen. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

Benieuwd wat video kan betekenen voor jouw bedrijf? Maak nu een afspraak.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.