Drukwerk

Lees hoe organisaties in 3 stappen online kunnen groeien

Daag ons uit!

Benieuwd hoe jij online resultaten kan halen?

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

reCAPTCHA

Een van de vele diensten van Social Elephant is design. Onder design vallen alle dingen die met het ontwikkelen van visuele zaken te maken hebben. Dit zijn niet alleen de digitale visuele uitingen maar ook drukwerk, bijvoorbeeld: visitekaartjes, flyers of briefpapier.

Belangrijk hierbij is dat de stijl van de visuele communicatie in lijn is met de rest van de visuele communicatie van je bedrijf. Dit noemen we een huisstijl. Een huisstijl is een herkenbare visuele stijl die in alle communicatie terug zal komen om je bedrijf of merk een gevoel te geven en herkenbaarheid te creëren.

Werkwijze ontwikkeling drukwerk

  • Creatieve brainstorm
  • Schets van het ontwerp
  • Tweede schets van het ontwerp
  • Definitief opmaken & laten drukken

Creatieve brainstorm

Aan het begin van elke designopdracht houden we samen met de klant een creatieve brainstorm. De brainstorm is bedoeld om ideeën te bespreken en een richting aan te geven. Tevens brengen we in kaart wat de kernwaardes en positionering van je bedrijf zijn. Met dit alles in ons achterhoofd creëren we een huisstijl.

Schets van ontwerp

Onze in-house designer maakt op basis van de creatieve brainstorm een schets van de te drukken communicatiemiddelen. Dit kunnen bijvoorbeeld: visitekaartjes, flyers of briefpapier zijn. Na het opmaken van de schets vindt er een feedbackronde plaats. Hierin krijgt onze klant de kans om te kijken of de schets naar wens is en waar er eventueel nog bijgestuurd moet worden. Alle op- of aanmerkingen worden vervolgens verwerkt in een tweede schets.

Tweede schets

Nadat de feedback van de eerste schetsronde binnen is gaat onze designer aan de slag met eventuele aanpassingen. Als dit voltooid is wordt er een nieuwe schets opgeleverd. Meestal is er maar één schets nodig om tot het juiste ontwerp te komen. Het kan ook zijn dat er alsnog bijgestuurd moet worden. We lassen in dit geval een extra feedback- en schetsronde in.

Definitief opmaken en laten drukken

Wanneer het ontwerp aan jouw eisen voldoet zullen we het ontwerp definitief gaan opmaken. Je ontvangt van ons een drukklare PDF die je kunt gebruiken bij je bestelling. Indien gewenst kunnen wij ook het drukwerk bestellen en de communicatie met de drukker verzorgen.

Kennis delen is vermenigvuldigen

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden