E-Mail Automation

E-mail automation is niks meer dan het automatiseren van je E-mail marketing. Middels tools als bijvoorbeeld MailChimp en Icontact kan je dit doen. Deze tools geven de mogelijkheid tot het inladen van E-mail adressen en, middels het inplannen van vooraf opgestelde mails, automatisch mails naar de gewenste groep klanten te sturen. Het doel van E-mail automation kan uiteraard verschillen tussen het behalen van conversie, het ‘top-of-mind’ blijven, het onderhouden van de klantrelaties etc.

Bedrijven hebben meestal geen tijd om geïndividualiseerde berichten naar klanten te sturen. Het versturen van geautomatiseerde berichten via een E-mail platform is dan een perfecte oplossing. Hoewel E-mail automation gerobotiseerd en onpersoonlijk klinkt zorgt het juist voor brand awareness en het behouden van effectieve communicatie, waardoor bedrijven in staat zijn een betere relatie met hun klanten te verkrijgen.

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen