Evenement video Utrecht

Stel je voor: je bedrijf organiseert binnenkort een evenement en deze onvergetelijke dag wil je graag laten vastleggen op film. Social Elephant helpt je met het maken van een eventvideo of aftermovie, zodat je je bezoekers en klanten de sfeer kunt laten (her)beleven.

De voordelen van een evenementenvideo

Een aftermovie of eventvideo geeft de beste indruk van een bijeenkomst. Daarnaast verlengt het de zichtbaarheid van je evenement én wordt het door bezoekers makkelijker gedeeld op social media. Kortom; een goede aftermovie zorgt voor meer bekendheid én meer bezoekers!

Bijna standaard meegenomen in een videoregistratie van een evenement is de aftermovie. Ook bekend als sfeerfilm of compilatievideo. Deze korte video van ongeveer 2 tot 4 minuten geeft de sfeer en highlights van het evenement weer. De aftermovie is leuk voor bezoekers die aanwezig waren. Het kan goed worden ingezet ter promotie van je evenement of bedrijf. Omdat deze video’s vaak een groot online bereik hebben steken wij hier veel tijd en creativiteit in. Zo creëren we voor jou een visitekaartje voor je evenement én organisatie.

Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Persoonlijke afspraak
* binnen 1 dag reactie van een van onze online marketing experts
Bezig met versturen
Foto van Nico van der Zaan

Waarom een evenementvideo of aftermovie bij Social Elephant?

Met ons 3-stappen-plan, een efficiënte productie en het effectief verspreiden de content zijn we in staat een mooie video voor je samen te stellen en deze gericht bij de doelgroep te krijgen. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

Benieuwd wat video kan betekenen voor jouw bedrijf? Maak nu een afspraak.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.