Facebook Adverteren

Wat is adverteren via Facebook?

Facebook is gigantisch, met meer dan twee miljard actieve gebruikers elke dag. Bijna iedereen in Nederland gebruikt Facebook dagelijks, wat het een perfect platform maakt voor adverteren. Het voordeel van Facebook is dat je heel specifiek en getarget kan adverteren, bijvoorbeeld alleen naar vrouwen tussen 18-29 in Utrecht, of Mannen en vrouwen boven de 18 die je pagina geliked hebben. Bij Kick Ads kunnen we voor jou de perfecte Facebook campagne opzetten gericht op jouw doelgroep, voor de optimale conversie.

Waarom adverteren met Facebook?

Facebook bied een hoop mogelijkheden voor adverteerders om een specifieker publiek aan te spreken gebaseerd op verschillende eigenschappen. Ook biedt Facebook je meer inzicht in je doelgroep en het soort mensen wat jouw advertentie interessant vindt, wat je kan helpen bij het inrichten van nieuwe advertenties die meer gericht zijn op het geïnteresseerde publiek.

  • Meer opties voor specifieke doelgroepen
  • Meer inzicht in het soort mensen dat interacties heeft met je advertentie
  • Relatief goedkoop

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden