Google Adwords

Wist je dat 95% van de Nederlanders Google als zoekmachine gebruikt? Het is dus heel belangrijk dat je als bedrijf online vindbaar bent, bijvoorbeeld door middel van zoekmachine optimalisatie. Op korte termijn kan er natuurlijk ook behoefte zijn aan online leads en dat is wanneer Google Adwords uitkomst biedt. Met een klein bedrag kunt u (tijdelijk) bovenaan komen te staan in de meest gebruikte zoekmachine van Nederland.

Onze werkwijze

Om te beginnen brengt Social Elephant de doelen van je bedrijf in kaart. Vanuit deze doelen gaan we kijken naar de best mogelijke strategie om zoekwoorden advertenties toe te passen. Hierin kijken we naar de zoekwoorden waarop we kunnen adverteren en of deze zoekwoorden ook daadwerkelijk uitkomen op een pagina die aansluit bij de behoefte van de zoekopdracht.

Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Persoonlijke afspraak
* binnen 1 dag reactie van een van onze online marketing experts
Bezig met versturen
Foto van Nico van der Zaan

Conversie meetbaar maken

Wij kunnen de conversie van de Google Adwords inzichtelijk maken. Het is met Google Analytics namelijk precies meetbaar hoeveel leads er uit een bepaald zoekwoord komen. In een maandelijks overzicht laten we zien hoeveel je investering in Google Adwords oplevert en wat we eventueel aan kunnen passen om nog betere resultaten te boeken.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.