Infographic Ontwikkeling

We kennen infographics traditioneel uit krantenartikelen maar sinds een paar jaar worden infographics steeds populairder voor content marketing. Met een infographic kun je een nieuw, groot publiek bereiken dat steeds minder tijd heeft om te lezen. Daarnaast maak je de informatie overzichtelijk en behapbaar. In een infographic kun je namelijk in 1 oogopslag zien waar het om draait en maak je ‘saaie’ data visueel aantrekkelijk. Social Elephant maakt professionele infographics die makkelijk te lezen en makkelijk te delen zijn.

Inventarisatie infographic:

In de inventarisatiefase maakt de klant ons duidelijk wat het doel van de infographic is. Ook bespreken we hier al op welke manier de doelgroep de infographic(s) zal bekijken.

Data levering:

In deze fase gaan we de data die verwerkt moet worden categoriseren. De inhoud is in deze stap het belangrijkst.

Ontwerp infographic:

Ons team gaat met de gegeven informatie aan de slag om een stijl te bepalen voor het ontwerp van de infographic. Na goedkeuring van de klant wordt de infographic definitief gemaakt.

Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Foto van Nico van der Zaan

Tarieven

Het verwerken van data in een infographic is intensief werk. Daarbij geldt: hoe efficiënter de voorbereiding (het aanleveren van de data), hoe sneller wij deze kunnen verwerken in een infographic. Door onze eerdere ervaring hebben we een efficiënte werkwijze. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van een aantal factoren; je maakt bij ons altijd eerst afspraken over de prijs zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen