Instagram Advertisement

Wat is adverteren via Instagram?

Adverteren via Instagram is nog redelijk nieuw en onbekend, maar er is een erg grote markt, vooral voor jonge mensen. 2.1 miljoen Nederlanders gebruiken Snapchat. Het overgrote deel van deze gebruikers zijn jonger dan 19. Dit maakt Instagram uniek.

Adverteren op instagram kan op verschillende manieren. Video advertenties van 15 of 30 seconden, foto advertenties of een foto carousel, waar de gebruiker swipet om de volgende foto te zien.

Deze advertenties worden beheerd vanuit dezelfde omgeving als Facebook advertenties, dus Facebook advertenties kunnen cross-platform draaien met Instagram advertenties.

Waarom Instagram?

Instagram is een uniek platform met vooral jonge mensen. Advertenties integreren heel makkelijk met de content, en werken hetzelfde als reguliere posts.

Mensen die je op Facebook niet kan berijken met advertenties zijn soms wel te vinden op Instagram, dus heeft het wel degelijk zin om je advertenties uit te breiden naar Instagram.

Als je al Facebook ads gebruikt is het een kleine moeite om Instagram advertenties te draaien, dus misschien is het het waard om Instagram advertenties uit te proberen om te kijken of het misschien een effectieve manier is om meer leads te genereren.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen