Monitoring-&-Begeleiding

Training, Monitoring & Begeleiding

Als je jouw website als een moestuintje bekijkt kun je makkelijk visualiseren hoe online marketing werkt. Als je je website AKA moestuintje inricht breng je in kaart wat je wilt zaaien, wat het beste zal gedijen in je grond en wat de wensen van je plant (aka doelgroep) zijn. Na het aanleggen van de moestuin, oftewel het inrichten van je online marketing, is een belangrijke vervolgstap: online marketing monitoring.

Wie meet, weet

Met online marketing monitoring hou je de resultaten van je online marketing middelen bij. Werken de advertenties? De social media posts? Meet, kijk, hou bij en schaaf bij. Het interessante van de online wereld is dat alles meetbaar is. Door continu te meten en bij te schaven zul je leren van je middelen en kun je daarop voortborduren. Social Elephant heeft veel ervaring met het inrichten en sturen van de hele online marketing schil van verschillende bedrijven.

Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Persoonlijke afspraak
* binnen 1 dag reactie van een van onze online marketing experts
Bezig met versturen
Foto van Nico van der Zaan

Persoonlijke begeleiding

Online marketing bestaat uit vele verschillende disciplines. Onze strategische adviseurs geven graag persoonlijke begeleiding in dit proces. Social Elephant is een full service online marketing bureau in het hart van Nederland. We hebben een groot netwerk van jonge specialisten die staan te popelen jouw bedrijf inhoudelijk te ondersteunen. Wij hebben ervaring in het vergaren van data en daar concrete actiepunten uit te formuleren. Van onderzoek en strategie tot uitvoering en monitoring: Social Elephant is jouw partner voor online marketing en weet jouw moestuin tot bloei te laten komen. Social Elephant: online marketing gericht op groei.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.