Onderzoek-&-Analyse

Onderzoek en analyse

We visualiseren de online wereld van je bedrijf als een moestuintje die je wilt gaan aanleggen. Koop je lukraak wat je leuk lijkt of kijk je eerst wat het beste bij je tuin past? We vermoeden dat je voor de beste resultaten gaat. Zo begint het bij online marketing ook. Wij onderzoeken altijd de markt vóór we beginnen met ontwikkeling. Google en Social Media zijn de bron voor de antwoorden. Wij hebben de tools om de data in kaart te brengen.

Online groei plan

We verwerken ons onderzoek in een zogeheten ‘Online Groeiplan’. De kern van dit plan is het antwoord op de volgende twee simpele vragen:

  1. Hoe kom ik aan bezoekers?
  2. Hoe gaan deze bezoekers converteren?

Als in een schatkaart liggen de antwoorden op deze vragen verborgen in het online landschap. Social Elephant beschikt over het benodigde gereedschap en kennis om deze data daar op te graven waar het verborgen ligt en deze antwoorden voor je in kaart te brengen. In het online groeiplan onderzoeken we voor jouw bedrijf waar de online kansen liggen en hoe je het online landschap kunt gebruiken om klanten te werven en actief te maken

Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Foto van Nico van der Zaan

Informatief en strategisch plan

Voor al onze projecten volgen wij drie fases: online groeiplan, online groei ontwikkeling en online groei begeleiding. Het onderzoek naar jouw online landschap, doelgroep en kansen beslaat de helft van onze eerste fase, het online groeiplan. Als je resultaten wilt behalen zul je namelijk op basis van de onderzoeksresultaten actie moeten ondernemen. Om die reden is ons online groeiplan niet alleen een informatief plan maar ook een strategisch plan.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Met het invullen van de velden ga je akkoord met de privacyverklaring. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Bezig met versturen