Online Media Scan

Jouw doelgroep is steeds vaker online te vinden. Het voordeel van de online aanwezigheid van jouw doelgroep is dat zij veel waardevolle gegevens achterlaten op het internet. Door deze gegevens te verzamelen en te analyseren zijn wij in staat om de behoeften van jouw doelgroep in kaart te brengen.

De Online Media Scan bestaat uit:

  • Analyse van de zoekopdrachten binnen je vakgebied
  • Analyse van de platformen die je doelgroep gebruikt
  • Een nulmeting van je huidige social media en website
  • Kansen en acties voor je bedrijf

De behoefte van jouw doelgroep in kaart

Om de behoefte van jouw doelgroep in kaart te brengen onderzoeken wij:

  • Op welke zoekwoorden veel wordt gezocht
  • Waarover jouw doelgroep in sociale media praat
  • In welke pagina’s jouw doelgroep geïnteresseerd is

Dit stelt ons in staat om voor jouw bedrijf precies te bepalen waar jouw doelgroep in geïnteresseerd is.

Deze informatie kun je vervolgens gebruiken om jouw online strategie vorm te geven.

Online-Media-Scan-New

Hoe groot is jouw concurrentie?

Dat jouw doelgroep ergens veel naar op zoek is wil niet zeggen dat er ook veel grote marktkansen liggen en of er rond een bepaald onderwerp een kans is, is niet alleen afhankelijk van de behoefte maar ook van de concurrentie. Zoals je even beschikt over een algoritme dat de resultaten van Google analyseert en in kaart brengt hoe groot de kans is, weet jij dat je op een specifiek zoekwoord gevonden wordt.

Daarnaast analyseren wij de websites van jouw concurrenten op het gebied van zoekmachine optimalisatie, gebruikersgemak en techniek. Hierdoor weten wij precies waar de kansen voor jou blijven liggen en welke stappen je moet nemen om online te presteren.

Waarom jij de online media scan moet bestellen.

Jouw klanten zijn steeds vaker online en daar liggen de kansen voor jouw bedrijf. Social Elephant heeft de kennis en ervaring om deze kansen in kaart te brengen. Je weet dus precies welke stappen je moet nemen om online te groeien.

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden