Online zichtbaar

Hoe hoog je te zien bent in de zoekmachineresultaten is een belangrijke factor voor het succes van bedrijven; maar liefst 75% van de converterende bezoekers komt van een zoekmachine. Om online zichtbaar te zijn – en te blijven – is het belangrijk om content te ontwikkelen.

Resultaat

Je kunt in korte tijd veel resultaat behalen door deze content niet alleen te creëren en optimaliseren, maar ook door ervoor te zorgen dat de content via de juiste middelen bij de doelgroep terecht komt via contentdistributie. Social Elephant kan je bij al deze stappen ondersteunen. Wij hebben de benodigde kennis in huis, en werken daarnaast met ervaren deskundigen die de content voor je kunnen ontwikkelen. Onder content verstaan wij tekst, video’s & animaties en infographics.

Waardevolle informatie vertalen naar geschikte online content

Social Elephant werkt in de conceptontwikkeling nauw met de klant samen. Uit ervaring is gebleken dat bedrijven over veel waardevolle informatie beschikken wat betreft hun vakgebied maar dat het lastig is om dat te vertalen naar content die geschikt is voor het Internet. Social Elephant heeft haar diensten zo ingericht dat medewerkers in eerste instantie ondersteund worden bij de content ontwikkeling en stapsgewijs steeds meer zelf content zullen creëren.

Tarieven

Social Elephant heeft maandelijkse abonnementen voor het monitoren van alle online resultaten. Neem contact met ons op om meer over tarieven te weten te komen.

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden