social media adverteren

Door middel van social media advertisement kan Social Elephant berichten promoten en remarketing campagnes aanmaken. Met social media advertising kun je gericht bepaalde doelgroepen bereiken, met Facebook in het bijzonder. Dit kan worden gedaan op basis van interessegebied of lidmaatschap van een bepaalde Facebookgroep. Wij adverteren voornamelijk op Facebook, LinkedIn en Twitter.

De voordelen van online adverteren

Een van de kenmerken van online adverteren is dat het gerichter is dan offline adverteren. Online adverteren kan namelijk op basis van bijvoorbeeld locatie, leeftijd en werk. Zo kun je bijvoorbeeld 1 boodschap op 6 verschillende manieren voor 6 verschillende doelgroepen overbrengen. Ook is het mogelijk zelf doelgroepen aan te maken door middel van remarketing. Daarnaast zijn de resultaten van online adverteren makkelijk en direct meetbaar zodat je als opdrachtgever direct inzicht hebt in het rendement van je online campagnes. Wij kunnen met deze gegevens de advertentiestrategiecontinu aanpassen en verbeteren.

Wat levert social media advertisement op?

Adverteren op social media versus adverteren op Google is relatief goedkoop. Afhankelijk van hoe specifiek je de doelgroep benaderd kunnen er spectaculaire resultaten behaald worden. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor BBN Brandwachten een vacature geadverteerd die we getarget hebben op alle brandweermannen in Nederland. In één dag hadden zij meer dan 100 aanmeldingen.

Hoe werkt social media advertisement?

We kijken welke online doelgroepen er bestaan voor jouw bedrijf en of deze geschikt zijn voor gerichte campagnes. Op basis daarvan ontwikkelen we een campagne, zetten deze online (eventueel met campagnepagina’s) en dan kunnen we overgaan op monitoren.

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden