Social Media Beheer

Waarom je Social Media uitbesteden?

Wil jij een succesvolle social media pagina met een grote leadgeneratie en bereik?

Maak Social Elephant je social partner en start deze week nog met de ontplooiing van je sociale pagina’s! Dat social media een lastige zaak is, kunnen wij alleen maar beamen. Het opbouwen van een succesvolle pagina neemt immers veel tijd in beslag. Voeg daar aan toe dat een goede strategie key is bij het vergroten van het sociale succes en voila; je hebt een recept om met je handen in het haar te zitten. Zo-veel dingen om over na te denken..

Social Elephant als social partner

No worries! Het social team van Social Elephant heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met het ‘temmen’ van het beest dat social media heet. Wij weten precies wat werkt en wat je beter kunt laten om de perfecte posts de wereld in te sturen. Met ieder een marketing achtergrond in verschillende sectoren weten onze social specialisten precies wat er moet gebeuren om ook jouw merk booming te maken op de sociale platformen. We ontwikkelen een strategie die precies aansluit op jouw bedrijf en gegarandeerd succesvol is. Zo laten we jouw pagina, bereik en engagement groeien. Professionele social media marketing voor een gestandaardiseerde prijs. Zo makkelijk kan het zijn!

Wij helpen jou met:

✓  Het vergroten van jouw online achterban
✓  Het ontwikkelen van een strategieplan
✓  Het ontwikkelen van een content kalender
✓  Het opmaken en uitzetten van posts
✓  Het uitzetten van succesvolle (leadgeneratie) campagnes

Wil je meer leren over online groeien? Download Onze Groei Presentatie

Zelf de regie over je content

Wij vinden het belangrijk dat de online uitingen zo persoonlijk en authentiek mogelijk zijn. Houd jij liever zelf je social media bij maar heb je simpelweg ondersteuning nodig? Dan kan Social Elephant je assisteren met de training die nodig is om je personeel op weg te helpen. Ook kunnen wij het beheer van de social media grotendeels van je over nemen door het maken van een jaarplan, een content kalender en het posten van berichten. Voordat wij de content posten wachten wij natuurlijk wel op jouw goedkeuring over de post.

Social media advertenties

Jouw product of dienst tegen een relatief laag bedrag bij een grote, gerichte groep onder de aandacht brengen? Dat kan met social media advertisement. Door de enorme target mogelijkheden waarmee platformen als Facebook en Instagram het mogelijk maken je doelgroep te verfijnen, kun je een nauwkeurige doelgroep voor je advertentie vooraf instellen. Een gouden combinatie van een geschikte segmentatie en een passend budget kan jouw advertentie sky high laten gaan. Dit maakt adverteren op social media enorm nuttig, maar ook zeer ingewikkeld. Onze experts hebben jaren ervaring en deinzen niet meer terug voor een beetje weerstand van de zoektocht naar die gouden combinatie. Sterker nog: wij vinden het hartstikke leuk!

Social Media Training

Houd jij liever zelf je social media bij maar heb je hier nog geen kaas van gegeten? Geen probleem! Social Elephant geeft ook (een-op-een) trainingen om je personeel op weg te helpen. Deze trainingen zijn volledig aangepast op jouw bedrijf, zodat je na afloop alleen de, voor jou, cruciale ins-and-outs van social media marketing weet. Meer weten over deze trainingen? Neem hier dan eens een kijkje.

Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Foto van Nico van der Zaan

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Met het invullen van de velden ga je akkoord met de privacyverklaring. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Bezig met versturen