Social Media Beheer

Waarom je Social Media uitbesteden?

We zien het vaak gebeuren: bedrijven maken grote plannen voor het onderhouden van hun social media maar onderschatten vervolgens de hoeveelheid tijd die het kost om dat uit te voeren. Het gevolg is ofwel een slechte communicatie of het besluit om al vroeg de handdoek in de ring te gooien. Zonde, want een goede social media communicatie heeft grote invloed op de persoonlijke band met je klant.

Social Media Beheer

Waarom je Social Media uitbesteden?

Het wordt vaak onderschat hoeveel tijd het kost om social media kanalen van een bedrijf te beheren. Er moeten posts bedacht en gecreëerd worden, er moet een contentplanning gemaakt worden, vragen moeten beantwoord worden en dan is het ook nog wel zo prettig als we regelmatig kunnen kijken of de strategie die gehanteerd wordt ook goed werkt. Daarnaast werken de meeste bedrijven volgens een 9 – 17 uur mentaliteit; laten de gebruikers van social media nou net het meest actief zijn in de avonduren en de weekenden.

Social Elephant als social partner

Herken jij je in de bovenstaande tekst? Dan is de kans groot dat je opzoek bent naar een betrouwbare partner om je social media aan uit te besteden! Social Elephant is jouw partner als het gaat om social media. Ons content team bestaat uit jonge creatievelingen die allen zijn opgegroeid met social media en op de hoogte zijn van de trends.

Hoe dat in zijn werk gaat? Social Elephant houdt van persoonlijk contact met haar klanten en gaat daarom eerst met jou om tafel zitten om je wensen te bespreken. Vervolgens gaan we kijken welke kanalen voor jouw bedrijf relevant zijn en aansluiten op de wensen van je bedrijf. Daarna gaan we over tot het bespreken, ontwikkelen en uitzetten van content (campagnes). Alle uitingen op alle kanalen kunnen door Social Elephant worden verzorgd. Naast het produceren en inplannen van de content monitoren wij deze ook. Meer informatie daarover vindt u op deze pagina.

Social Elephant als social partner

Social Elephant heeft de experts, tools en creativiteit in huis om voor jouw bedrijf de social media kanalen te beheren. Wij hebben onze ervaring opgbouwd bij meerdere klanten en weten wat wel en niet werkt op social media. We werken op basis van een social media strategie die binnen de doelstelling van je bedrijf past. Eerst wordt er gekeken wat de doelen van je bedrijf(scommunicatie) zijn en gaan we bepalen welke social media kanalen we daar het beste voor kunnen inzetten. Alle uitingen op alle kanalen kunnen door Social Elephant worden verzorgd. Naast het produceren en inplannen van de content monitoren wij deze ook. Lees hier meer over in onze sectie over Social Media Monitoring.

Zelf de touwtjes in handen

Wij vinden het belangrijk dat de online uitingen zo persoonlijk en authentiek mogelijk zijn. Houd jij liever zelf je social media bij maar heb je simpelweg ondersteuning nodig? Social Elephant kan je assisteren met de training die nodig is om je personeel op weg te helpen.

Zelf de touwtjes in handen

Je kunt er ook voor kiezen social media zélf binnen je bedrijf te integreren. We kunnen je assisteren met de training die nodig is je personeel op weg te helpen.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen