Social media beheer

Waarom wil je Social Media uitbesteden?
Wil jij een succesvolle social media pagina met grote leadgeneratie en bereik?Maak Social Elephant je social partner en start deze week nog met de ontplooiing van je sociale pagina’s!

Wij helpen jou met:

‚úď ¬†Het¬†vergroten¬†van jouw online achterban
‚úst Het¬†ontwikkelen¬†van een strategieplan
‚úď ¬†Het¬†ontwikkelen¬†van een content kalender
‚úď ¬†Het¬†opmaken¬†en uitzetten van posts
‚úď ¬†Het¬†uitzetten¬†van succesvolle (leadgeneratie) campagnes

Social Elephant als social partner

No worries! Het social team van Social Elephant heeft in de loop der jaren veel¬†ervaring¬†opgedaan met het ‚Äėtemmen‚Äô van het beest dat social media heet. Wij weten precies wat werkt en wat je beter kunt laten om de¬†perfecte posts¬†de wereld in te sturen. Met ieder een marketing achtergrond in verschillende sectoren weten onze¬†social specialisten¬†precies wat er moet gebeuren om ook jouw merk booming te maken op de sociale platformen. We ontwikkelen een strategie die precies aansluit op jouw bedrijf en¬†gegarandeerd succesvol¬†is. Zo laten we jouw pagina, bereik en engagement groeien. Professionele social media marketing voor een gestandaardiseerde prijs. Zo¬†makkelijk¬†kan het zijn!

Dogma Hotdogs, Utrecht

Samen met Dogma zijn we meerdere campagnes gestart om de positieve reacties te borgen, meer bekendheid te cre√ęren en om de community een platform te bieden. Door de campagnes te optimaliseren naar locatie en interesses van de doelgroep hebben we een grote groep volgers weten te realiseren.

Op dit moment heeft Dogma op Instagram bijna 1200 volgers en op Facebook tikt de ‚Äėvind ik leuk‚Äô teller alweer 5700 aan. Dat zijn mooie cijfers natuurlijk, maar de groei is pas net ingezet.

Bekijk de Facebookpagina van Dogma Hotdogs! 

Zelf de regie over je content

Wij vinden het belangrijk dat de online uitingen zo persoonlijk en authentiek mogelijk zijn. Houd jij liever zelf je social media bij maar heb je simpelweg ondersteuning nodig? Dan kan Social Elephant je assisteren met de training die nodig is om je personeel op weg te helpen. Ook kunnen wij het beheer van de social media grotendeels van je over nemen door het maken van een jaarplan, een content kalender en het posten van berichten. Voordat wij de content posten wachten wij natuurlijk wel op jouw goedkeuring over de post.

Social media advertenties

Jouw product of dienst tegen een relatief laag bedrag bij een grote, gerichte groep onder de aandacht brengen? Dat kan met social media advertisement. Door de enorme target mogelijkheden waarmee platformen als Facebook en Instagram het mogelijk maken je doelgroep te verfijnen, kun je een nauwkeurige doelgroep voor je advertentie vooraf instellen. Een gouden combinatie van een geschikte segmentatie en een passend budget kan jouw advertentie sky high laten gaan. Dit maakt adverteren op social media enorm nuttig, maar ook zeer ingewikkeld. Onze experts hebben jaren ervaring en deinzen niet meer terug voor een beetje weerstand van de zoektocht naar die gouden combinatie. Sterker nog: wij vinden het hartstikke leuk! 

Social Media Training

Houd jij liever zelf je social media bij maar heb je hier nog geen kaas van gegeten? Geen probleem! Social Elephant geeft ook (een-op-een) trainingen om je personeel op weg te helpen. Deze trainingen zijn volledig aangepast op jouw bedrijf, zodat je na afloop alleen de, voor jou, cruciale ins-and-outs van social media marketing weet.

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden