Social Media Beheer

Waarom je Social Media uitbesteden?

We zien het vaak gebeuren: bedrijven maken grote plannen voor het onderhouden van hun social media maar onderschatten vervolgens de hoeveelheid tijd die het kost om dat uit te voeren. Het gevolg is ofwel een slechte communicatie of het besluit om al vroeg de handdoek in de ring te gooien. Zonde, want een goede social media communicatie heeft grote invloed op de persoonlijke band met je klant.

Social Elephant als social partner

Herken jij je in de bovenstaande tekst? Dan is de kans groot dat je op zoek bent naar een betrouwbare partner om je social media aan uit te besteden! Social Elephant is jouw partner als het gaat om social media. Ons content team bestaat uit jonge creatievelingen die allen zijn opgegroeid met social media en op de hoogte zijn van de trends.

Hoe dat in zijn werk gaat? Social Elephant houdt van persoonlijk contact met haar klanten en gaat daarom eerst met jou om tafel zitten om je wensen te bespreken. Vervolgens gaan we kijken welke kanalen voor jouw bedrijf relevant zijn en aansluiten op de wensen van je bedrijf. Daarna gaan we over tot het bespreken, ontwikkelen en uitzetten van content (campagnes). Alle uitingen op alle kanalen kunnen door Social Elephant worden verzorgd. Naast het produceren en inplannen van de content, monitoren wij deze ook. Meer informatie daarover vindt u op deze pagina

Wij helpen jou met:

✓  Het maken van een jaarplan
✓  Het maken van een content kalender
✓  Het posten van de berichtenagina.

Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Foto van Nico van der Zaan

Zelf de regie over je content

Wij vinden het belangrijk dat de online uitingen zo persoonlijk en authentiek mogelijk zijn. Houd jij liever zelf je social media bij maar heb je simpelweg ondersteuning nodig? Dan kan Social Elephant je assisteren met de training die nodig is om je personeel op weg te helpen. Ook kunnen wij het beheer van de social media grotendeels van je over nemen door het maken van een jaarplan, een content kalender en het posten van berichten. Voordat wij de content posten wachten wij natuurlijk wel op jouw goedkeuring over de post.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen