Social Media Design

Een goede en professionele social media pagina is van belang om bezoekers naar je pagina te trekken. Wij hebben gespecialiseerde designers in huis die voor jouw social media profiel het beste ontwerp maken.


 

Bedrijfspagina die opvalt

Als je een bedrijfspagina hebt wil je natuurlijk opvallen zodat er meer bezoekers naar je pagina toekomen. Onze designers maken de perfecte en opvallende achtergrond voor je social media pagina die past binnen de huisstijl. Wij zorgen ervoor dat je pagina onderscheidend is tegenover de concurrenten en dat jouw merk in één oogopslag te herkennen is.


Hoe we te werk gaan

  • Brainstorm sessie
  • Ontwikkelen van een schets
  • Feedback
  • Definitieve beslissing

Social_Elephant_Icon_0005_Online_Recept_v1

Brainstorm

In de brainstormsessie brengen we de wensen van je bedrijf in kaart. Hierin overleggen we wat de positionering van het bedrijf is en bepalen we de huisstijl. Uit ervaring blijkt dat er veel tijd bespaard kan worden door van tevoren duidelijk af te spreken wat de opdrachtgever wel en niet voor ogen heeft. Met het hieruit voortgekomen en goedgekeurde plan gaan wij te werk en komen we bij de volgende stap.


Ontwikkelen van een schets

Op basis van de brainstormsessie gaat een van onze designers een schets maken van een social media pagina. Zodra deze klaar is, sturen wij deze door naar de opdrachtgever en kijken we samen naar eventuele verbeteringen.


Social_Elephant_Icon_0001_DesignFeedback

De feedback die we gekregen hebben, verwerken we verder in de pagina. Mocht je toch iets anders voor ogen hebben gehad, ontwikkelen we een heel nieuw ontwerp. We gaan uiteraard net zo lang door totdat je 100% tevreden bent.


 Definitieve beslissing

Wanneer beide partijen er 100% tevreden over zijn, zijn we klaar met de schets van het social media design. Het design gaat vervolgens ontwikkeld worden door een van onze designers.


Wil jij ook Online Groeien?

Meer informatie OF Neem contact op

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen