Tekst Analyse

Komt de boodschap op jouw website over? En nog belangrijker: gaan bezoekers na het lezen van je tekst over tot conversie? Vraag nu de tekstanalyse aan en kom erachter!

Je website ziet er mooi uit, je logo is prachtig vormgegeven en de huisstijl goed ontwikkeld. Toch gaan je website bezoekers nog niet over tot conversie en wordt je site vaak verlaten voor de content gelezen is. We zien het vaak gebeuren en de kans is dan ook groot dat dit scenario je bekend voorkomt. Opzoek naar een oplossing? Vraag onze tekstanalyse aan en krijg binnen 7 dagen inzicht.

Met onze tekstanalyse geven we je inzicht in jouw content door middel van het analyseren van een aantal onderdelen. We kijken o.a. naar de doeltreffendheid van de content, de spelling en de schrijfstijl (is de tekst aantrekkelijk?). Wanneer de resultaten bij ons bekend zijn ontvang je van ons een inventarisatie, een rapport met de analyse en een uitgebreid advies over de mogelijkheden om je content te optimaliseren.

Wat is het belang van geoptimaliseerde content?

Wanneer je de verbeterpunten van de analyse volledig hebt toegepast zal je merken dat je website beter functioneert op een aantal aspecten. Zo zal je meer potentiële klanten bereiken, zul je merken dat je meer uit je bestaande middelen haalt en behoud je sterker de binding met de klant.

Haal jij alles uit je website? Vraag de tekst analyse aan en krijg binnen 7 dagen inzicht!

Wat-is-het-belang-van-geoptimaliseerde-content

Onderdelen van de tekstanalyse

  • Doeltreffendheid: zet de content aan tot conversie?
  • Correct Nederlands
  • Aantrekkelijke stijl en consistentie in stijl
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Interne links
  • Inhoudelijk sterk + op doelgroep afgestemd
  • Ondersteunt de content de bedrijfsvisie

Komt de boodschap op jouw website over? En belangrijk nog: gaan bezoekers na het lezen van je tekst over tot conversie? Kennis is macht. Meten is weten. Kom er achter, vraag nu de tekst analyse aan!

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden