TRAINING, MONITORING & BEGELEIDING​

Wanneer je je website opzet is het belangrijk om in kaart te brengen wat voor content je wilt gaan gebruiken, wat de wensen van je doelgroep zijn en wat het beste zal werken. Als de website rond is, is het belangrijk om het verloop van de website en jouw online groei proces te monitoren.

Wie meet, weet

Met online marketing monitoring hou je de resultaten van je online marketing middelen bij. Werken de advertenties? De social media posts? Meet, kijk, hou bij en schaaf bij. Het interessante van de online wereld is dat alles meetbaar is. Door continu te meten en bij te schaven zul je leren van je middelen en kun je daarop voortborduren. Social Elephant heeft veel ervaring met het inrichten en sturen van de hele online marketing schil van verschillende bedrijven.

Persoonlijke begeleiding

Online marketing bestaat uit veel verschillende disciplines. Onze strategische adviseurs geven graag persoonlijke begeleiding in dit proces. Social Elephant is een full service online marketing bureau in het hart van Nederland. We hebben een groot netwerk van jonge specialisten die staan te popelen jouw bedrijf inhoudelijk te ondersteunen. Wij hebben ervaring in het vergaren van data en daar concrete actiepunten uit te formuleren. Van onderzoek en strategie tot uitvoering en monitoring: Social Elephant is jouw partner voor online marketing en weet jouw moestuin tot bloei te laten komen. Social Elephant: online marketing gericht op groei.

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden