Video Adverteren

Wat zijn video advertenties?

Reclame op tv is effectief omdat een boodschap snel, duidelijk en op een leuke en indrukwekkende manier overgebracht kan worden. Ditzelfde effect kan bereikt worden met online adverteren door middel van video advertenties.

Korte video’s met een duidelijke boodschap, een call-to-action of een branding campagne. Deze vorm blijft beter hangen bij consumenten dan een normale banner advertentie.

Waarom video advertenties?

Met video’s kan je mensen aanspreken op een persoonlijk niveau. Dit is ideaal voor branding of als je mensen wilt oproepen om iets te doen of aan te schaffen. Maar de video moet natuurlijk wel professioneel gemaakt zijn.

Bij Kick Ads zijn we altijd bezig met advertising en kunnen we je advies op maat geven om jouw campagne te lanceren. Neem daarom vandaag nog contact op met ons.

Kennis delen is vermenigvuldigen

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden