Video Marketing Utrecht

Ga eens bij jezelf na: wanneer heb je voor het laatst een video bekeken? We durven te wedden dat het minder dan 48 uur geleden was. Video is voor iedereen.

Van beeld naar conversie

Bij Social Elephant maken we video’s die gezien mogen worden. Daarom kunnen wij niet alleen goede video’s produceren maar ook meedenken in het hele proces: van concept naar verspreiding. Het zou toch zonde zijn als je video’s maakt die niet bekeken worden? Naast het verspreiden van je videomateriaal onder je doelgroep zul je met goed geproduceerd videomateriaal hoger in de resultaten van Google terechtkomen. Win-win.

Efficiënte videoproductie

Social Elephant staat voor het effectief en efficiënt produceren van beeldmateriaal. We weten hoe je je boodschap aan kunt scherpen voor je doelgroep, hoe je dit op de beste manier in beeld brengt en hoe je deze boodschap vervolgens kunt verspreiden. Zo kun je met slechts één partner video een rol laten spelen in het succesverhaal van jouw bedrijf. Wij werken graag met onze efficiënte productiemethode. Een videograaf huur je per dag. Met een strakke planning en goed uitgedacht plan kun je met Social Elephant wel tot zes video’s per dag opnemen. Daar pluk jij de vruchten van, maar wij ook. We houden namelijk van goed beeldmateriaal waar over na is gedacht en monteren het liefst zo snel mogelijk na de opnamen.

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden