Video-marketing

Video marketing Utrecht

Ga eens bij jezelf na: wanneer heb je voor het laatst een video bekeken? We durven te wedden dat het minder dan 48 uur geleden was. Video is voor iedereen.

Van beeld naar conversie

Bij Social Elephant maken we video’s die gezien mogen worden. Daarom kunnen wij niet alleen goede video’s produceren maar ook meedenken in het hele proces: van concept naar verspreiding. Het zou toch zonde zijn als je video’s maakt die niet bekeken worden? Naast het verspreiden van je videomateriaal onder je doelgroep zul je met goed geproduceerd videomateriaal hoger in de resultaten van Google terechtkomen. Win-win.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Persoonlijke afspraak
* binnen 1 dag reactie van een van onze online marketing experts
Bezig met versturen
Foto van Nico van der Zaan

Efficiënte videoproductie

Social Elephant staat voor het effectief en efficiënt produceren van beeldmateriaal. We weten hoe je je boodschap aan kunt scherpen voor je doelgroep, hoe je dit op de beste manier in beeld brengt en hoe je deze boodschap vervolgens kunt verspreiden. Zo kun je met slechts één partner video een rol laten spelen in het succesverhaal van jouw bedrijf. Wij werken graag met onze efficiënte productiemethode. Een videograaf huur je per dag. Met een strakke planning en goed uitgedacht plan kun je met Social Elephant wel tot zes video’s per dag opnemen. Daar pluk jij de vruchten van, maar wij ook. We houden namelijk van goed beeldmateriaal waar over na is gedacht en monteren het liefst zo snel mogelijk na de opnamen.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.