Webdesign

Het ontwerp van een website is essentieel. Een ontwerp is representatief, uitnodigend en geeft een goede eerste indruk die bezoekers zal inspireren je website en bedrijf verder te ontdekken. Wij geloven dat een aantrekkelijke website en technisch goede website onlosmakelijk met elkaar in verbinding staan. Is het design uitnodigend en informatief genoeg om de klant tot actie over te laten gaan? Dan moet de website ook naar behoren werken en zal deze actie zo makkelijk en vlekkeloos mogelijk verlopen.

Onze werkwijze

  • Creatieve brainstorm
  • Functioneel ontwerp
  • Ontwikkelen van een schets
  • Definitief ontwerp

Creatieve brainstorm

Wij houden vóór het ontwerpen van de website altijd een creatieve brainstorm met de klant. Tijdens deze brainstorm brengen we in kaart wat de kernwaardes zijn van het bedrijf en wat de wensen van onze klanten zijn met betrekking tot het webdesign. Wij vertalen deze randvoorwaarden vervolgens naar een creatief concept.

Functioneel ontwerp

Het is gebruikelijk om voor de website een functioneel ontwerp te maken. Een functioneel ontwerp omschrijft alle navigatiebuttons die in de website aanwezig moeten zijn, je kunt dit zien als het skelet waar het design overheen gelegd wordt. Uit ervaring blijkt dat het vooraf in kaart brengen van de wensen en beperkingen veel tijd bespaard in de vervolgstappen: een goede voorbereiding is het halve werk.

Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Persoonlijke afspraak
* binnen 1 dag reactie van een van onze online marketing experts
Bezig met versturen
Foto van Nico van der Zaan

Ontwikkelen van een schets

Op basis van de creatieve brainstorm zal er een schets worden gemaakt voor het webdesign. In eerste instantie ontwerpen wij een homepagina, een vervolgpagina en een nieuwsoverzicht. Op basis van deze drie pagina’s vindt er een feedbackronde plaats waarbij je als klant kunt aangeven of we ons op het juiste pad bevinden. Op basis van de feedback zullen we de schetsen aanpassen of verfijnen.

Definitief ontwerp

Als de schetsen aan de wensen voldoen, wordt er een akkoord gegeven. Na akkoord zullen wij de schetsen definitief maken en in PDF aanleveren. Het webdesign kan vervolgens toegepast worden in ons Online Recept of doorgegeven worden aan een andere ontwikkelaar.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.