Webshop Analyse

Altijd al willen weten hoe jouw webshop nou daadwerkelijk scoort?
Kom erachter met onze Webshop analyse! Misschien herken je het wel; je bent een webshop gestart, hebt een site laten bouwen en pakt je marketing slim aan. Toch verloopt het nog niet soepel. Conversie blijft achter, conversie doelen worden niet gehaald of de traffic groeit niet snel genoeg. Dan is wellicht je website nog niet compleet geoptimaliseerd.

Waarom Social Elephant?

We zien vaak gebeuren dat een webshop niet naar behoren presteert omdat het simpelweg nog niet naar volledigheid geoptimaliseerd is. Of het nou gaat om zwakke content, het ontbreken van slimme Call-To-Action buttons of dat je webshop simpelweg niet goed vindbaar is; de redenen zijn vaak moeilijk zelf te achterhalen.

Waar het ook om gaat, wij van Social Elephant kunnen met onze scan jouw webshop analyseren om verbeterpunten te achterhalen.
Aan de hand van twaalf categorieën kunnen wij met de webshop scan beoordelen hoe jouw webshop scoort en waar verbeterpunten liggen. De verbeterpunten werken we vervolgens met extra informatie uit, zodat je meer inzicht krijgt in wat er verbeterd dient te worden om tot een gewenste groei te komen.

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden