Webshop ontwikkeling

Social Elephant kan binnen vier weken jouw webshop online zetten. Als strategisch partner denken we graag met je mee over je businessplan en online positionering met betrekking tot je webshop: het totaalplaatje wat je nodig hebt om online te presteren.

Naast het technische aspect van je webshop zorgen we er uiteraard ook voor dat de webshop geoptimaliseerd is voor de zoekmachine en dat de webshop gebruiksvriendelijk is.

WooCommerce webshop

WooCommerce is een webshop module binnen het CMS (Content Management System) WordPress. Het is met 29% de meest gebruikte online shop ter wereld. Het systeem is gratis en eenvoudig in de meeste WordPress websites te integreren. Daarnaast is het razendsnel en ook zeer geschikt voor mensen die niet zoveel ervaring hebben met online systemen. Zo kun je bijvoorbeeld binnen een paar clicks een product toevoegen.

Waar moet je webshop aan voldoen?

Net als bij een website zijn er een aantal zaken waar de webshop aan moet voldoen om maximaal rendement te behalen. Uiteraard gaat dit om de functionaliteit, de techniek (zoals de laadsnelheid), security en gebruiksvriendelijkheid. Maar een hoogwaardig en representatief design is minstens zo belangrijk. Daarnaast wil je voor je conversie ook zeker de zoekmachineoptimalisatie niet uit het oog verliezen. Wij kunnen al deze zaken voor je uitdenken én oerslim ontwikkelen.

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden