Website analyse

Heb je weinig bezoekers op je website en ben je benieuwd hoe je meer bezoekers kan genereren? Onze website analyse geeft meer inzicht in de prestaties en optimalisatiemogelijkheden van je website.

Veel bedrijven kampen met het probleem dat hun website niet naar behoren functioneert. Websitebezoekers blijven achter, conversie doelen worden niet behaald en van traffic of leads is weinig sprake. In dit soort gevallen is er vaak sprake van een niet volledig geoptimaliseerde website. Je merkt wel dat er iets mis is, maar wat is het? En belangrijker nog; hoe kan het verbeterd worden?

Om hierachter te komen kan Social Elephant een website scan voor je doen. We kijken of je website goed vindbaar is voor zoekmachines, of de laadsnelheid juist is en analyseren de visuele verbeterpunten. De resultaten hiervan werken we voor je uit met groeimogelijkheden. Zo weet je, na het ontvangen van de resultaten, precies wat je moet doen om jouw website te optimaliseren.

Onderdelen van de website scan

Binnen de scan worden de onderstaande punten behandelt:

 • Hoe snel is je website?
  Voor de organische positie in Google is het belangrijk om te weten hoe snel je website laadt. Hier geldt: des te sneller de site, des te beter de ranking.
 • Is de website veilig?
  Websites zijn tegenwoordig steeds makkelijker te hacken. Om de veiligheid van je website te garanderen dient deze op een goed beveiligde https server te draaien.
 • Scoort je website goed in de zoekmachines?
  Wanneer je website niet aan de juiste eisen voldoet om optimaal vindbaar te worden in de zoekmachines kan dit nadelige gevolgen hebben. Een slechte vindbaarheid kan bijvoorbeeld liggen aan het gebruik van onjuiste zoekwoorden.
 • Waar liggen visuele verbeterpunten?
  Websites functioneren zelden hetzelfde in de dekstop versie als de mobiele versie. Het is dan ook belangrijk om te kijken hoe de website zich kan verbeteren op de desktop versie en op de mobiele versie.

Hoe worden de punten uitgevoerd?

Wanneer de verbeterpunten voor je website worden uitgevoerd garandeert Social Elephant een optimaal werkende website. Je ziet onmiddellijk resultaat in bereik, vindbaarheid én conversies. En een hogere omzet, dat wil jij toch ook?

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden