wordpress ontwikkeling

Wil je een nieuwe website voor je bedrijf en hoop je hiermee meer klanten te bereiken? Zoek dan niet verder. Onze ervaring leerde ons dat de meeste websites ongeveer dezelfde functies willen, of variabelen daarvan. Daarnaast merken we dat de gemiddelde webdeveloper niet kijkt naar zaken als zoekmachine optimalisatie. Social Elephant werkt volgens het Online Recept om de ontwikkelingstijd en kosten te drukken en kijkt meteen mee naar hoe je jouw website ook rendabel kunt maken.

Met ons Online Recept in korte tijd de beste en meest rendabele website ontwikkelen

Onze eerste eigen ervaringen met webdevelopers zette ons tot nadenken: waarom telkens opnieuw het wiel uitvinden? Dat kost tijd, energie en geld. Zonde. Samen met onze in-house webdeveloper hebben we het Online Recept ontwikkeld.

Het Online Recept:

Onze klanten vroegen veelal om dezelfde functies op hun websites, of variabelen daarvan. Op welke website willen we geen handig menu-overzicht of in het oog springende geplaatste social media links? Het Online Recept heeft het allemaal al in de basismogelijkheden. We hoeven eigenlijk alleen nog de variabelen toe te voegen voor jouw website, de huisstijl daaraan aan toe te passen en jou zo snel mogelijk de gewenste website te leveren. Zonder een boekwerk aan handleiding en een lange wachttijd. Wij streven ernaar je website binnen 3 weken op te leveren.

Met de beste developer een app ontwikkelen die ook rendement oplevert

Het kan zijn dat uit de Online Media Scan als resultaat komt dat je bedrijf baat heeft bij een Applicatie. Dit hoeft niet alleen een App op een mobiele telefoon te zijn, dit kunnen ook applicaties op een web pagina zijn.

Applicaties

Veel applicaties worden gelanceerd zonder echt te kijken naar het nut – wij ontwikkelen de app niet alleen, we kijken ook naar wat de app gaat opleveren.

De kracht van Social Elephant is dat wij bij elke ontwikkeling precies weten hoe je het meest profijt hebt van je investering. Daarnaast kunnen we dankzij ons uitgebreide netwerk precies bepalen welke in-house developer of partner de app het beste kan produceren.

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden