Race je concurrenten voorbij

Je wilt het beste voor je bedrijf en voor je klanten: je bent toe aan een nieuwe website. De meeste websitebouwers beginnen van vooraf aan en bekijken wat je wilt hebben voor je website en hoe deze eruit moet komen te zien. Dan gaan ze aan de slag. Logisch toch? Voor ons niet.

Wij werken slimmer, sneller en met betere resultaten. Hoe? Let goed op, we gaan meteen in een hoge versnelling en maken maar 1 pitstop.

Bewaren

Begin jouw website in de juiste versnelling

We hebben in korte tijd al meer dan 200 websites gebouwd en met elke website hebben we niet alleen onze ontwikkeltechniek verbeterd maar ook onze werkwijze.

Stel: je wilt een nieuwe auto. Je wilt wel kunnen switchen tussen gas en benzine maar je hoeft geen automatische afstandsbediening om de kofferbak open te doen. Wij vinden het niet meer dan logisch dat iedereen dit voor zichzelf kan kiezen. Maar is het dan ook logisch als de fabrikant elk onderdeel van de auto nieuw voor je gaat ontwerpen en bouwen? Nee.
De bouwer zal eenzelfde onderstel gebruiken bij alle auto’s, dit is namelijk het logische basisontwerp. Hierna kun je gaan customizen.

Wij van Social Elephant hebben een methode ontwikkeld waarmee we websites sneller, goedkoper en beter kunnen ontwikkelen. De basis is hetzelfde, maar verder is de website volledig naar wens en uitstraling aanpasbaar: Het Online Recept.

Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Foto van Nico van der Zaan

Laat jouw websites slim ontwikkelen

Met een website van Social Elephant ben je verzekerd van:

  • complete service: we helpen je met het vinden van de juiste specialisten op alle online gebieden (inclusief design, video, contentontwikkeling en meer);
  • open source: je zit niet aan ons vast;
  • snelle levering
  • regelmatige updates: je krijgt van ons elke maand het nieuwste van het nieuwste

Jouw concurrenten voorbij racen op online gebied? Bel nu 030-7601213 om een afspraak te maken of vul het formulier in.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen