Website ontwikkeling

Maak indruk op je klanten en onderscheid je van je concurrenten met een nieuwe website! Je wint hiermee een moderne uitstraling, betere vindbaarheid, meer bezoekers en het vermogen flexibel aanpassingen te maken. Er komt een hoop kijken bij website ontwikkeling, dus waarom zou je telkens het wiel opnieuw uit willen vinden? Zonde van je geld, tijd en energie!

Daarom doen wij het anders: met het Online Recept. Zo kunnen wij jou snel en goedkoop een prachtige website leveren, ontwikkeld op basis van de nieuwste technieken. Natuurlijk maken wij hem snel, gebruiksvriendelijk, geoptimaliseerd voor zoekmachines en mobile-proof. Wij kunnen niet wachten om je gezicht te zien bij de oplevering!

Bewaren

Het Online Recept: dé ingrediënten voor een voordelig en snel resultaat!

Social Elephant heeft een websiteformule ontwikkeld die al bij meer dan 200 klanten grote successen heeft geboekt: het Online Recept. Bij het maken van een nieuwe website zagen we dat onze klanten veelal om dezelfde functies vroegen: want wie wil er nu niet een handig menu-overzicht of een aantrekkelijk design?

Deze basiselementen komen terug in het Online Recept, dat werkt als een stevig fundament, waar bedrijfsspecifieke bouwstenen op geplaatst kunnen worden. Zo leveren wij een website binnen korte tijd, tegen lage kosten en die volledig is aangepast op al jouw wensen! Wat ons verder onderscheidend maakt is dat wij strategisch meedenken over hoe jouw website de beste resultaten gaat leveren. Omdat wij alle nodige services in huis hebben, kan er met alle elementen rekening gehouden worden: van mooi design tot prikkelende content en goede vindbaarheid. Alles wat jij nodig hebt om een succes te worden onder één dak!

Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Foto van Nico van der Zaan

Waarom kiezen voor Social Elephant?

Met een website van Social Elephant ben je verzekerd van:

✓ snelle levering;
✓ complete service: alles onder één dak bij een full-service online marketingbureau;
✓ vrijheid: omdat we een open source platform gebruiken (WordPress) zit je niet aan ons vast, het wordt jouw eigen product;
✓ veiligheid: wij beveiligen jouw website tegen hackers, samen met onze hostingpartij Savvii;
✓ regelmatige updates: elke klant van Social Elephant werkt volgens het Online Recept, zo kunnen wij zeer voordelig updates uitvoeren waardoor de websites altijd up-to-date zijn!

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Met het invullen van de velden ga je akkoord met de privacyverklaring. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Bezig met versturen