Webteksten ontwikkelen

Lees hoe organisaties in 3 stappen online kunnen groeien

Daag ons uit!

Benieuwd hoe jij online resultaten kan halen?

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

reCAPTCHA

Geschreven content is erg belangrijk voor de online vindbaarheid van bedrijven. Het plaatsen van de juiste teksten zorgt er voor dat ook de juiste bezoekers op je website terechtkomen. Bij geschreven online content kun je denken aan de algemene informatie op websites, blogs, artikelen of zelfs presentaties. Uit onze Online Media Scan kan misschien wel voortkomen dat webteksten ontwikkelen een onderdeel gaat worden van je content strategie, waarmee je rendement uit je bedrijf gaat halen.

Social Elephant als partner in tekstontwikkeling

Uit ervaring is gebleken dat bedrijven over veel waardevolle informatie beschikken in hun vakgebied, maar dat het lastig is om dat te vertalen naar content die geschikt is voor het internet. We werken in de conceptontwikkeling graag nauw met je samen. Social Elephant werkt met een in-house tekstschrijver die je bedrijf kan voorzien van de geschreven content die je nodig hebt. Niet alleen de geschreven content die je bijvoorbeeld voor je nieuwe website ontwikkeld moet hebben, maar ook terugkerende artikelen of blogposts die bijvoorbeeld 1 keer per maand geleverd worden.

Wij ontwikkelen:

  •    Webteksten
  •    Blogs
  •    Artikelen
  •    Presentaties

Daarnaast verzorgen wij ook content redactie en redigeren wij met plezier al bestaande content.

Kennis delen is vermenigvuldigen

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden