Webteksten Ontwikkelen

Geschreven content is erg belangrijk voor de online vindbaarheid van bedrijven. Het plaatsen van de juiste teksten zorgt er voor dat ook de juiste bezoekers op je website terechtkomen. Bij geschreven online content kun je denken aan de algemene informatie op websites, blogs, artikelen of zelfs presentaties. Uit onze Online Media Scan kan misschien wel voortkomen dat tekstontwikkeling een onderdeel gaat worden van je content strategie, waarmee je rendement uit je bedrijf gaat halen.

Social Elephant als partner in tekstontwikkeling

Uit ervaring is gebleken dat bedrijven over veel waardevolle informatie beschikken in hun vakgebied, maar dat het lastig is om dat te vertalen naar content die geschikt is voor het internet. We werken in de conceptontwikkeling graag nauw met je samen. Social Elephant werkt met een in-house tekstschrijver die je bedrijf kan voorzien van de geschreven content die je nodig hebt. Niet alleen de geschreven content die je bijvoorbeeld voor je nieuwe website ontwikkeld moet hebben, maar ook terugkerende artikelen of blogposts die bijvoorbeeld 1 keer per maand geleverd worden.

Foto van Nico van der Zaan

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Persoonlijke afspraak
* binnen 1 dag reactie van een van onze online marketing experts
Bezig met versturen
Foto van Nico van der Zaan

Wij ontwikkelen:

  •    Webteksten
  •    Blogs
  •    Artikelen
  •    Presentaties

Daarnaast verzorgen wij ook content redactie en redigeren wij met plezier al bestaande content.

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.