YouTube Advertisement

Wat is YouTube Advertising?

Er zijn verschillende vormen van video advertising, zo zijn er bijvoorbeeld TrueView ads, waarbij je alleen betaalt als je kijkers het hele filmpje bekijken.

Bumper ads zijn korte videos van zes seconden die je kunnen helpen met brand reach en frequency. Bumper ads werker erg goed wanneer ze gecombineerd worden met een lijst ven mensen die jouw TrueView ad al gezien hebben.

Als je doel meer subs en likes is, kan je ook jouw video promoten door hem als “suggested” te laten zien aan de rechter kant van videos.

Waarom YouTube?

YouTube is het grootste video platform ter wereld. Groter zelfs dan TV zelfs voor de jeugd tegenwoordig. Marketing op YouTube is niet alleen goedkoper dan traditioneel adverteren, maar geeft je ook inzicht en analytics op een manier waar traditionele media alleen maar van kunnen dromen.

Je kan precies inzien hoe oud je publiek is, of ze man of vrouw zijn, hoe lang ze je advertentie gezien hebben en of ze er op geklikt hebben. Daarom is adverteren op YouTube ideaal voor branding en awareness.

Bij Kick Ads zijn we ervaren met het maken en beheren van YouTube advertenties en kunnen wij u helpen een succesvolle campagne op te zetten. Neem vandaag nog contact op en start met scoren!

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen