Hoe zet je online marketing succesvol in?

Display advertising

Social_Elephant_Icon_0002_Advertisement

Display advertising : de nieuwe klassieke manier van adverteren

Display advertising is eigenlijk net zoiets als de ouderwetse advertentieruimte in een krant, maar dan op een website. Je kunt dus advertentieruimte voor banners die naar je website linken plaatsen op andere websites. Adverteren met online banners doe je bijvoorbeeld om het aantal bezoekers op je website te verhogen (direct sales) of je naamsbekendheid te vergroten (branding). Wij kunnen je online banners op de juiste websites plaatsen waardoor je er zoveel mogelijk zichtbaarheid en clicks uithaalt.


 

Display advertising : een logische stap voor mijn bedrijf?

Niet elk bedrijf heeft baat bij display advertising . Weten of display advertising  een logische stap is voor het bereiken van je online doelgroep? Vraag dan de Online Media Scan aan en laat ons in kaart brengen waar en hoe je in de digitale wereld het beste je doelgroep kunt bereiken.


 

Leer online groeien in drie stappen!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen