Hoe zet je online marketing succesvol in?

E-Mail Automation

E-mail automation is niks meer dan het automatiseren van je E-mail marketing. Middels tools als MailChimp, Icontact etc. kun je E-mail adressen inladen, mails inplannen en op die manier dus geautomatiseerde mails naar klanten sturen. Het doel van E-mail automation kan uiteraard verschillen tussen het behalen van conversie, het ‘top-of-mind’ blijven, het onderhouden van de klantrelatie etc.

Bedrijven hebben meestal geen tijd om geïndividualiseerde berichten naar klanten te sturen. Het versturen van geautomatiseerde berichten via een E-mail platform is dan een perfecte oplossing. Hoewel E-mail automation gerobotiseerd en onpersoonlijk klinkt zorgt het juist voor brand awareness en het behouden van effectieve communicatie, waardoor bedrijven in staat zijn een betere relatie met hun klanten te verkrijgen.

 


Wil jij ook Online Groeien?

Meer informatie OF Neem contact op

Leer online groeien in drie stappen!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen