Veelgestelde vragen

Hier onder zie je een lijst met veel van onze veelgestelde vragen, mocht je nog een vraag hebben waarop het antwoord hier niet tussen staat neem dan gerust contact met ons op!


Website ontwikkeling

Ja, dat is zeker mogelijk. Zodra de website live gaat krijg je de mogelijkheid om een WordPress cursus bij ons te volgen, deze cursus duurt ongeveer 2 uur. Na deze cursus kan je jouw website helemaal zelf aanpassen en beheren
Wij werken middels een eigen zogenaamde 'online recept'. Het thema hiervan wordt continu geüpdatet. Mochten er specifieke wensen zijn dan passen we het thema hierop voor u aan.
Ja, dat kan. Social Elephant biedt hosting met volledig beheer. Houd er wel rekening mee dat wij enkel WordPress hosting ondersteunen.
Dit stelt ons in staat om snel een goed product te kunnen ontwikkelen dat door iedereen beheerbaar is. WordPress is wereldwijd het grootste Content Management Systeem. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk in de omgang en presteert het erg goed voor zoekmachineoptimalisatie.
Voor WordPress hacks geldt dat het vrijwel nooit om een persoonlijke aanval gaat. Raak daarom niet in paniek. Het opschonen van een hack is in de meeste gevallen mogelijk, neem daarom contact met ons op wanneer u hier last van heeft. Wij kunnen uw bestanden en codes van uw website bekijken en vervolgens geïnfecteerde bestanden herstellen.
Aan het optimaliseren van uw website kunnen verschillende factoren ten grondslag liggen. Denk hierbij aan conversie optimalisatie, gebruiksvriendelijkheid, SEO etc. De manier waarop uw website geoptimaliseerd moet worden hangt zodoende af van het doel wat u wilt bereiken. Neem contact met ons op om te kijken hoe uw doel behaald kan worden.
Voor het beheren van een plugin kun je het best een beheertool gebruiken. Hierbij is het belangrijk dat de plugin eerst wordt getest op betrouwbaarheid. Wanneer je de hosting van jouw website door ons laat doen kunt u gratis vragen om advies.
De snelheid van je website is afhankelijk van factoren als bestandsgrootte, serveersnelheid en het juiste gebruik van caching methodes. Wil je weten hoe snel jouw website is? Neem contact met ons op.
Savvii hosting verzorgt zowel de beheer van plugins als de versiebeheer. We zorgen ten allen tijden voor back-ups zodat je terug kan wanneer dit nodig blijkt.
De juiste hosting is afhankelijk van uw website en de eisen die u aan de hosting heeft. Social Elephant biedt verschillende soorten WordPress hosting aan. Zo is er altijd een hosting die bij uw bedrijf past. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden van hosting.

Online strategie

Net als dat je zorg besteed aan de uitstraling, locatie en werknemers binnen jouw fysieke bedrijf zul je ook je online uitingen goed in orde moeten hebben. Hier geldt namelijk: jouw online strategie is de basis voor je online succes.
In de online strategie worden problemen en oplossingen beschreven om de door uw bepaalde doelen te kunnen behalen. Aan de hand van de oplossingen brengen we alle stappen in kaart die nodig zijn om online groei voor uw bedrijf te optimaliseren.
De strategie wordt geheel samen bepaald. Door middel van een strategische sessie kun je aangeven wat jouw doelen zijn, onze ervaring neemt het vanaf dat punt over. Wij doen niets zonder uw toestemming.

Meten van prestaties

Het meten van online prestaties is mogelijk middels middelen zoals bijvoorbeeld Piwik en Google Analytics. Bij Google Analytics is het vooral belangrijk dat het zo wordt ingericht dat je in één overzicht kan zien hoe je website presteert. Het blijkt echter vaak lastig om deze data ook daadwerkelijk te interpreteren. Social Elephant kunt u helpen met het begeleiden of trainen in de interpretaties van uw data. Ook hulp hier in? Schroom niet om contact met ons op te nemen.
Het meten van website prestaties is belangrijk voor de optimalisatie van je website. Door prestaties te meten blijf je op de hoogte van de relevantie van je site en ben je in staat deze continu bij te schaven.

Online adverteren

Wij zijn flexibel en geloven dat samenwerken alleen op lange termijn. Elk probleem is anders en we zoeken altijd naar een passende oplossing. Wil jij meer weten over prijzen. neem contact met ons op
Het is mogelijk online te adverteren via Google, Social Media, op websites en op zogenaamde PPC platformen. Mocht je hier meer over willen weten kijk dan op onze advertisement pagina. Hier wordt alles uitgelegd omtrent online advertenties.
Wij werken op basis van zogenaamde fixed prices. Dit betekend dat er, naar gelang van uw budget, wordt gekeken naar de manier waarop wij voor u van oplossing kunnen zijn. Social Elephant levert snel en met hoge kwaliteit.

Social Elephant

Bij Social Elephant hebben we alle diensten onder een dak. Een website bouwen, een website designen, online marketing.. Met ons team aan jonge, gedreven specialisten is Social Elephant in staat het allemaal voor u te doen.
Van het schrijven van een strategie tot het onderhouden van een website. Social Elephant kan alles omtrent online marketing voor u regelen.
Wij werken op basis van zogenaamde fixed prices. Dit betekend dat er, naar gelang van uw budget, wordt gekeken naar de manier waarop wij voor u van oplossing kunnen zijn. Social Elephant levert snel en met hoge kwaliteit.
Ja, wij hebben diverse internationale klanten waarvoor wij teksten schrijven, advertisement doen of waarvoor wij de online marketing inrichten.

Een andere vraag? Dan kan je hieronder het formulier invullen!

Vraag Insturen
Bezig met versturen

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen