Hoe zet je online marketing succesvol in?

Google Adwords

Social_Elephant_Icon_0000_Development

Adwords: tijdelijk bovenaan in de meest gebruikte zoekmachine van Nederland

Wist je dat 95% van de Nederlanders Google als zoekmachine gebruikt? Het is dus heel belangrijk dat je als bedrijf online vindbaar bent, bijvoorbeeld door middel van zoekmachine optimalisatie. Op korte termijn kan er natuurlijk ook behoefte zijn aan online leads en dat is wanneer Google Adwords uitkomst biedt. Met een klein bedrag kunt u (tijdelijk) bovenaan komen te staan in de meest gebruikte zoekmachine van Nederland.


Onze werkwijze

Om te beginnen brengt Social Elephant de doelen van je bedrijf in kaart. Vanuit deze doelen gaan we kijken naar de best mogelijke strategie om zoekwoorden advertenties toe te passen. Hierin kijken we naar de zoekwoorden waarop we kunnen adverteren en of deze zoekwoorden ook daadwerkelijk uitkomen op een pagina die aansluit bij de behoefte van de zoekopdracht.


Social_Elephant_Icon_0012_Conversie_Optimalisatie

Conversie meetbaar maken

Wij kunnen de conversie van de Google Adwords inzichtelijk maken. Het is met Google Analytics namelijk precies meetbaar hoeveel leads er uit een bepaald zoekwoord komen. In een maandelijks overzicht laten we zien hoeveel je investering in Google Adwords oplevert en wat we eventueel aan kunnen passen om nog betere resultaten te boeken.


Wil jij ook Online Groeien?

Meer informatie OF Neem contact op

Leer online groeien in drie stappen!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen