Onderzoek en analyse

Laten we de online wereld van je bedrijf visualiseren als een moestuintje die je wilt gaan aanleggen. Je bekijkt je tuinlandschap en ontdekt dat je tuin half zon en half schaduw heeft en dat de ondergrond zanderig is. Hoe leg je je moestuintje aan? Koop je lukraak wat je leuk lijkt en hoop je met af en toe water sproeien op de beste resultaten? Of ga je eerst onderzoeken welke plantjes het beste zullen gedijen in jouw specifieke tuinomgeving, welke verzorging het beste past binnen jouw tijdbestek en de zonuren die jouw tuin biedt? We vermoeden dat je voor de beste resultaten – dus de laatste optie – gaat. Zo begint het bij online marketing ook. Wij onderzoeken altijd de markt vóór we beginnen met ontwikkeling. Google en Social Media zijn de bron voor de antwoorden. Wij hebben de tools om de data in kaart te brengen.


Social Elephant aanleveren_kok[Online_Recept]Online groei plan

We verwerken ons onderzoek in een zogeheten ‘Online Groeiplan’. De kern van dit plan is het antwoord op de volgende twee simpele vragen:

  1. Hoe kom ik aan bezoekers?
  2. Hoe gaan deze bezoekers converteren?

Als in een schatkaart liggen de antwoorden op deze vragen verborgen in het online landschap. Social Elephant beschikt over het benodigde gereedschap en kennis om deze data daar op te graven waar het verborgen ligt en deze antwoorden voor je in kaart te brengen. In het online groeiplan onderzoeken we voor jouw bedrijf waar de online kansen liggen en hoe je het online landschap kunt gebruiken om klanten te werven en actief te maken.


Informatief en strategisch plan

Voor al onze projecten volgen wij drie fases: online groeiplan, online groei ontwikkeling en online groei begeleiding. Het onderzoek naar jouw online landschap, doelgroep en kansen beslaat de helft van onze eerste fase, het online groeiplan. Als je resultaten wilt behalen zul je namelijk op basis van de onderzoeksresultaten actie moeten ondernemen. Om die reden is ons online groeiplan niet alleen een informatief plan maar ook een strategisch plan.


Wil jij ook Online Groeien?

Groei Plan Aanvragen OF Afspraak maken

 

Leer online groeien in drie stappen!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen