Hoe zet je online marketing succesvol in?

Online Adverteren

Eenvoudig online adverteren

Het succes van online adverteren zit eenvoudig gezegd in het plaatsen van de juiste boodschap bij de juiste doelgroep. Online adverteren kan veel opleveren voor b2b en b2c marketing. Social Elephant helpt organisaties om campagnes voor de juiste doelgroep op te zetten én om te bepalen waar deze doelgroep het beste bereikt kan worden. Daarnaast is het rendement van online advertisement direct inzichtelijk, waardoor je als organisatie precies weet hoeveel het oplevert.


Social_Elephant_Icon_0012_Conversie_OptimalisatieWelke soorten advertisement verzorgt Social Elephant

Social Elephant heeft ervaring en expertise op het gebied van:

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Google adwords marketing
  • Online bannering
  • Social Media advertisement
  • Content distributie
  • Remarketing

Een dynamische strategie voor optimaal resultaat

Social Elephant heeft verschillende abonnementen waarmee je online kunt adverteren. Wij vragen een maandelijks honorarium voor onze diensten en komen bij voorkeur ook maandelijks persoonlijk op bezoek om de resultaten met je te bespreken. In de maandelijkse rapportage brengt Social Elephant voor je in kaart hoe groot het bereik van de advertising is, en wat de resultaten zijn van de verschillende kanalen die zijn ingezet. Op basis van de resultaten passen wij ook de advertentiestrategie van de opdrachtgever aan. Zo haal je altijd het meest optimale resultaat uit je advertising.


Wil jij ook Online Groeien?

Meer informatie OF Neem contact op

Leer online groeien in drie stappen!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen