Hoe gaan wij samen met jou online groeien?

Vergeet marketing as you know it. Voor echte resultaten zetten wij online marketing op z’n kop! Keer op keer bewezen als een goede strategie.

Andere marketing bureau’s benaderen het vraagstuk precies verkeerd om. Zij hebben de volgende tactiek: tijdens jullie gesprek bepalen ze wie de doelgroep is en welke doelen je wilt behalen… Je kent het wel. Dat zijn natuurlijk belangrijke vragen, maar niet het juiste startpunt. Met zo’n begin doe je dubbel werk!

Wij doen het anders. Wij zetten online marketing weer recht overeind. Data first. Dat betekent dat jij op basis van data onderzoek precies weet hoe jij online gaat groeien. Wil jij ook samen echte resultaten behalen op basis van keiharde feiten?

Lees hieronder hoe wij dat samen gaan doen.

Data first

Met plezier graven wij alle belangrijke informatie uit jouw data landschappen. De analyse van Google en Social Media is een extreem vruchtbare voedingsbodem en wij weten hoe jij de vruchten daarvan gaat plukken. 

Wat is bijvoorbeeld de behoefte van jouw doelgroep, en hoe gedraagt deze zich online? De antwoorden op dit soort vragen geven jouw toekomstplan stevige wortels.

Samen strategisch brainstormen

Nu is het tijd om samen die stip op de horizon te zetten. Met de data analyse in onze broekzak, gaan we tijdens een strategiesessie in gesprek. Zo kijken wij samen met nieuwe, scherpgestelde ogen naar wat die data betekent voor jou. Wij krijgen altijd veel energie van deze sessies. Keer op keer zijn ze inspirerend door de passie en creativiteit! Na de sessie bundelen wij alle gouden inzichten en kennis tot een duidelijk strategisch plan. Met deze schatkaart, boordevol concrete actiepunten, loop jij recht op je doelen af.

Bezoekers binnenslepen

Door het strategische plan weet jij onder meer hoe jij die oh-zo-begeerde bezoekers aantrekt. Door de databril, ken jij jouw doelgroep namelijk door en door. 

Wie ze zijn, op welke kanalen ze te vinden zijn en welke concurrenten ze interessant vinden. Je zult de bezoekersaantallen zien groeien. Dat is een goede basis om gericht aan de relatie te gaan bouwen.

Converteren kun je leren

Oké, tof, nu heb je bezoekers! Maar…hoe ga je ze echt laten converteren? Met conventionele tactieken krijg jij waarschijnlijk 1 van die 100 over de boeg. Dat vraagt dus om nieuwe ideeën. Met onze creatieve blik toveren wij jouw bezoekers om tot leads. Hoe? Dat is voor iedereen anders, en staat in jouw strategisch plan! 

Laten we nu eerst misconceptie #1 uit de wereld helpen: “het begint altijd met een goede website”. Niet waar. Onze klanten die nu met Google Forms of een YouTube-kanaal bakken met geld verdienen, laten de nieuwe werkelijkheid zien.

Ontwikkelen, tijd voor actie!

De strategie staat vast en jij weet precies hoe de toekomst eruit moet komen te zien. Het is tijd voor actie! Wij ontwikkelen al meer dan 10 jaar online producten. De belangrijkste les? Standaardisatie is key, dat is slim produceren! 

Met jouw jaarplan, weet jij precies hoe jij welke marketingmiddelen wanneer moet inzetten. Design, development, content? Wij hebben alles in huis. Het is aan jou om te kiezen!

blijven groeien, dat wil toch iedereen?

Als je al die mooie zaadjes hebt geplant, is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Groeien is continu leren en opletten. Door te meten kunnen wij laten zien waar je tactieken de gewenste resultaten hebben opgeleverd en waar bijstellen kansen biedt. Wat zeiden we, data first? Correctie: data all the time! ;). 

Op basis van onze analyses, zetten wij de experts bij je aan tafel om de resultaten te bespreken, kennis te delen en waar nodig nieuwe groeimethoden in te zetten.

Maak een persoonlijke afspraak

Met deze gestructureerde werkwijze behalen wij samen snel resultaten. Wel blijft welke klus maatwerk en ben jij vrij om in elke fase van jouw groei in te stromen. Whatever you need, wij zijn er! Nieuwsgierig wat wij samen kunnen bereiken? Kom dan gezellig eens een praatje maken met een van onze experts.

KENNIS DELEN IS VERMENIGVULDIGEN

Kennis delen is vermenigvuldigen. In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

PDF Downloaden