Online marketing bureau Utrecht

Social Elephant is een Online marketing bureau in Utrecht voor iedereen die online wil groeien. Social Elephant is een jong bedrijf dat hard groeit. Social Elephant is een volwaardig online marketing bureau en kan u ondersteuning bieden in de breedste zin. Dit doen wij in vier stappen:


Hoe helpen we jou online presteren?

Wij geloven niet in internet bureaus die in opdracht van de klant werken. In plaats daarvan helpen wij jou om vooraf te bekijken hoe jij online resultaat gaat halen. Bijvoorbeeld door te kijken wat voor content er op de website moet komen om bijvoorbeeld meer organisch verkeer te krijgen. Met onze ervaringen in het vakgebied kunnen wij precies zien wat u nodig heeft of wat mogelijk een betere oplossing kan zijn.


Welke diensten biedt Social Elephant aan?

Social Elephant is eigenaar van een aantal sub-bedrijven en kan jou voorzien van:

 • Het maken en uitvoeren van online strategieën.
 • Ontwikkelen van designs en drukwerk.
 • Ontwikkelen van websites, apps en software.
 • Ontwikkelen van fotografie en video
 • SEO, SEA en Zoekwoordenoptimalisatie.
 • Samen met jou over een oplossing denken.

Waarom jij contact met ons op moet nemen?

Middels de aanpak van Social Elephant bouwen wij niet alleen een website voor jou maar wordt deze direct geoptimaliseerd voor de grotere zoekmachines zoals Google. Hiermee kan Social Elephant een gegarandeerde stijging van organisch verkeer garanderen. Interesse? Neem dan nu contact op.

Online Marketing lijkt ingewikkelder dan het daadwerkelijk is. Wil jij weten hoe jij online kan presteren? Boek dan een gratis brainstormsessie bij ons op kantoor.


Wilt u ook Online Groeien?

Meer informatie OF Neem contact op


Recente projecten
 •  
  Website ontwikkeling Tulpenrallye.nl

  Tulpenrallye is van Nederlands oudste, grootste en bekendste evenement voor klassieke auto’s, wordt weer een sportieve en uitdagende rally voor automobiel en equipe. Na afloop van elke etappe is er voldoende tijd voor het ontmoeten van collega-deelnemers, ontspanning en netwerken op de unieke lunchlocaties en de fraaie finishplaatsen.

  Lees meer ›

 • Huisstijl en website ontwikkeling OMOU

  OMOU is de marketing opleiding van Utrecht, opgericht door Nico van der Zaan. Studenten leren tijdens deze opleiding het vak online marketing kennen. De opleiding online marketing biedt actuele kennis die je direct toe kan passen op jouw bedrijf. Voor OMOU hebben wij het design van het logo, en de huisstijl van de website ontwikkeld.

  Lees meer ›

 •  
  Video ontwikkeling Stern Groep

  Stern Groep is een Nederlands autobedrijf dat zich bezig houdt met het verhuren, leasen en het herstellen van auto's. Social Elephant heeft voor Stern Groep video's ontwikkeld.

  Lees meer ›

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen