Online marketing gericht op groei

Samen online groeien?

De bamboe die meebuigt is sterker dan de eik die zich verzet.
– Japans gezegde

Weten hoe jij online kunt groeien?

Stuur ons een bericht

Recensies van onze klanten

De Rode Winkel

De Utrechtse jeansstore heeft in samenwerking met Social Elephant hun website weten te realiseren. De website heeft niet alleen een strak design maar is ook goed online vindbaar in de zoekmachine.

Studentenhuisvesting SSH&

Het tofste aan Social Elephant is de inspiratie. Ze vragen altijd door, waarom doen jullie het zo? waarom niet anders? Wat mij betreft ligt bij de inspiratie de toegevoegde waarde

Duurzaamheidscertificering

Vooral de cultuur van het bedrijf en de kijk op het leven komt overeen met duurzaamheidscertificering . Wij raden Social Elephant zeker aan bij andere ondernemers en hebben dit ook al gedaan.
Marketing

Een Nieuwe Wereld vraagt een Nieuwe Kijk

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit tevoren. Technologische transitie gaat hand in hand met maatschappelijke transitie. Waar het voorheen generaties duurde om sociale verandering te voelen, is het vandaag de dag in elk aspect van ons leven merkbaar. Je weg hierin vinden is spannend, maar eigenlijk vooral ‘exciting’!

Wij bij Social Elephant geloven in de kracht van meebewegen, net als de bamboe in de wind, maar wel met een duidelijke visie. In deze veranderende wereld is het tijd voor nieuwe vormen van kennis en leiderschap, waar menselijke waarde, connectie en plezier centraal staan. Ieder mens heeft de potentie om een held te zijn, om verandering teweeg te brengen. Wij willen helpen deze potentie te vervullen door mensen in hun kracht te zetten. Samen creëren wij zo een nieuwe wereld.

Lees hieronder meer informatie over onze werkwijze

Ontketen de Held in Jou

‘Top-down’ denken en hiërarchisch leiding geven is niet meer van deze tijd, ‘bottom-up’ ontwikkeling is de toekomst. Wij geloven dan ook in werken en innoveren zoals The Beatles, waar ieder bandlid schreef en zong. Zo laten wij onze mensen als een ware John, Paul, George of Ringo in vrijheid experimenteren.

Op deze manier koester je de talenten van iedere individu, creëer je een sfeer van vrije ideeën en zet je mensen in hun kracht. Vanuit deze kracht streven zij hun doelen na en wanneer dat ook nog eens gewaardeerd wordt, ontstaat er een ‘chemistry’ met magische effecten. In een klimaat waar iedereen met plezier zijn ideeën deelt en ontwikkelt zorg je voor een resultaat dat groter is dan de som van de delen (1+1+1+1=5!). Dit is groei van binnenuit. Vanuit dit gedachtegoed delen wij ook graag onze kennis en ervaring, zodat jij ook je ware potentie als held in jouw branche zult bereiken!

Design

Lees hieronder meer informatie over onze werkwijze

TRP

Wie Niet Groot is, Moet Slim Zijn

Wij zien jou als die held met een visie, die er vurig naar streeft om de wereld op zijn manier een stukje beter te maken. Dat moet toch gezien worden? Wij schreeuwen het van de daken! Natuurlijk wel precies van de daken die ertoe doen. Zo gaat ook jouw doelgroep en de markt zich beseffen dat jij waarde toevoegt aan hun leven. Wij maken jou ‘wereldberoemd’ in jouw eigen niche!

Maar hoe word jij gezien in een wereld grote spelers zoals Coca Cola gigantische bedragen investeren in hun marketingmachine? Door strategisch te zijn! De geschiedenis heeft laten zien dat een klein leger wel degelijk een groot leger kan verslaan, door slim te bewegen en nieuwe middelen in te zetten. Dat is wat wij doen! Door middel van slimme marketing, die nieuwe technologieën omarmt, kunnen wij met een klein budget grootse resultaten leveren. Wij leveren advies én kunnen het ook meteen uitvoeren, dat maakt ons uniek. Zo kunnen wij jou het beste helpen om online te groeien!

Lees hieronder meer informatie over onze werkwijze

Neem een kijkje in onze wereld

Maak een persoonlijke afspraak

Onze werkwijze is al bij honderden bedrijven succesvol gebleken. Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van je online marketing? Maak een afspraak met Social Elephant oprichter en online marketing expert Nico van der Zaan.

Persoonlijke afspraak
* binnen 1 dag reactie van een van onze online marketing experts
Bezig met versturen
Foto van Nico van der Zaan

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen
1
×
Hallo kunnen wij jou helpen?
Stuur ons dan een bericht via Whatsapp.