Een team, een taak

Social Elephant bestaat uit een team van jonge enthousiaste ondernemende online marketeers die jou kunnen helpen bij online groei. Wij geloven niet in lange ontwikkeltrajecten en staan graag met onze poten in de klei. Wij geloven in korte lijnen en snel schakelen. Dit maakt Social Elephant uw partner om online te groeien.

Jong, gedreven en ondernemend

Bij ons staan plezier in het werk en partnerships altijd centraal. Wij geloven niet in bedrijven met veel medewerkers en zorgen dan ook dat we werken in kleine teams van maximaal acht man. Deze kleine teams geven ons de flexibiliteit om informatiestromen onderbroken te laten vloeien en snel te schakelen. Met deze gedachtegoed behouden niet alleen onze medewerkers een persoonlijke band, maar zijn wij ook in staat langdurige partnerships met andere partijen op te bouwen. In het (bedrijfs)leven geldt immers: samen sta je sterker.

Relevantie boven kwantiteit

Onze droom is het bijdragen aan een positieve en gezonde wereld. Dit proberen we te verwezenlijken door mooie en vernieuwende ideeën te steunen en projecten waar we in geloven op te pakken.  Door samenwerkingen aan te gaan met organisaties die de wereld in onze ogen een klein beetje beter maken worden wij gelukkig en groeit in onze ogen de relevantie van het bestaan van ons bedrijf.

Een goed voorbeeld van zo’n project is de website die wij mochten ontwikkelen voor Crime Stoppers International. Deze organisatie fungeert als internationaal meldpunt voor misdaad. Op deze manier trachten zij wereldwijd misdaad te bestrijden. Zij gaven ons de opdracht om binnen een paar dagen een website te ontwikkelen met een compleet nieuwe ‘look’ en ‘feel’ zodat het merk niet alleen sterker zou komen te staan maar ook beter tot zijn recht zou komen. Deze geweldige organisatie bouwt aan een betere wereld en is dan ook precies het soort organisatie waar wij graag mee in zee gaan.

Referenties

0
jaar ervaring

0
projecten

0%
Energie

Zelf online groeien met onze PDF!

Kennis delen is vermenigvuldigen. In deze gratis PDF lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt halen. Zo kun je zelf aan de slag en weet je hoe je jouw online groei aan kunt pakken. Jij wilt toch ook online groeien?

(Nieuw) PDF Download
Bezig met versturen